Extrakcia psilocybínu a psilocínu z húb

Rutherford

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
skvelé vysvetlenie! gratulujem, použijem to, keď mi čoskoro vyrastú huby.
Mám otázku, je nejaký rozdiel medzi extrakciou pomocou ľadovej kyseliny octovej a extrakciou alkoholom? V mojom prípade je trochu ťažké získať ľadovú kyselinu octovú. vopred vďaka!

autodidact6

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
nemám tušenie, o čom hovoríte, okrem extrakcie alkoholu ....i nie som chemik ,som len ďalší hipík, ktorý sa snaží prísť veciam na kĺb. vopred ďakujem!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Áno, extrakcia s GAA Predpokladám, že sa mení na 4-aco- dmt, alias 4-ho-dmt acetát. Extrakcia alkoholom z neho ponecháva alkohol (ktorým prirodzene je).
Ak je priemerná dávka psilocínu/psilocybínu ...20 mg, nechápem, ako by ste to mohli dostať na kúsok čohokoľvek vo veľkosti tabliet LSD

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nie som chemik. Namiesto toho by mohol vytvoriť 4-ho-dimetyltryptamid. Vidím, že sú tam odkazy na karboxylové kyseliny, ktoré vytvárajú N,n- dimetyltryptamid, a reakcia karboxylovej kyseliny na amínvidí amid

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Mám niekoľko otázok týkajúcich sa týchto techník.

Po prvé, pri technike z kyseliny na zásadu sa získava psilocín. Moja otázka je, že huby produkujú tento aj psilocybín v plodniciach, ak by sa extrakcia uskutočnila prostredníctvom A na B, neobsahovalo by to spektrum tryptamínov Inc beatosicin?

Po druhé, zostávam pri technológii A až B. Nie je syntéza produktívnejšia ako použitie Shulkinovej technológie TIHKAL na výrobu zlúčeniny, ktorá sa vytrháva z húb, uznávam, že si to vyžaduje viac zručností/schopností. Stále by bol výnos väčší ako pri extrakcii a synth bude produkovať len vybranú zlúčeninu!

3., to sa týka extrakcie alkoholu. Som si istý, že mnohí ľudia tu budú poznať tú blbosť "Crystals Of The Gods" alkoholovú extrakciu, ktorá tvrdí, že dáva kryštály psilocínu!
Ide mi o použitie alkoholovej tinktúry v želé panákoch, teraz je to búchajúci spôsob, ako túto extrakciu premeniť na použiteľný produkt. Keď som sa prvýkrát dostal do mykológie & chémie približne v rovnakom čase pred nejakým časom teraz, bol som tak otrávený v plytvaní mojich drahocenných húb je taká hovadina ležiaci tech tvrdil, že získať kryštalický produkt z.

Vďaka za návod však generál! Vyjasňuje všetky tieto veci jasne a stručne.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nie som chemik. Namiesto toho by mohol vytvoriť 4-ho-dimetyltryptamid. Vidím, že sú tam odkazy na karboxylové kyseliny vytvárajúce N,n- dimetyltryptamid a reakcia karboxylovej kyseliny na amínvidí amid. . Napísal som to včera a neodoslalo sa to
@Mr Gonzo, predpokladám, že A/B by de'fosporloval psilocybín a ani baocystín, , ak to robí váš žalúdok, tak A/B určite áno. Baocystín sa v psilocybínových hubách často krát nezisťuje. Nikdy som o ňom v cubensii pre istotu nepočul. P. Baocystis a azurescens áno, ale tieto milovníci dreva na fylogenetickom strome nie sú nikde blízko cubensis. V súčasnom zmysle Psilocybe sú od seba tak ďaleko, ako len môžu byť

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Som hlupák, haha, a nie som ani chemik Frit Buchner. Som v druhom ročníku štúdia chémie a tento rok v lete som neuspel na skúške a musím ju absolvovať celý rok znova, napriek tomu ste sa zrejme dobre naučili. Prisahám, že toto sú veci, ktoré mi zabránia absolvovať univerzitu so slušnou známkou.
Keď sa pozerám na to, čo som hovoril, náboj na fosfáte sa počas extrakcie odštiepi. Oceňujem, že chyba je zrejmá, pretože takto sa niekedy učíme, radšej toto, než aby mi vybuchlo laboratórium!

Ako pri väčšine otázok a odpovedí, odpovede vedú k ďalším otázkam, najmä ak otázka nebola na začiatku správna. Ako by sa psilocybín extrahoval z biohmoty, bola by to extrakcia priamo na báze?

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Viete, nikdy som ani neuvažoval nad myšlienkou mechaniky extrakcie, ale vidím, že psilocín je veľmi dobre rozpustný v etanole a sotva rozpustný vo vode, takže ide o extrakciu na báze, pričom použitie alkoholu a zjavne by bolo zlou voľbou extrakčného rozpúšťadla (pre bázu), potom je tu psilocybín fosfátový ester, ten je rozpustný vo vode, sotva rozpustný v etanole a podľa viacerých spoľahlivých správ je stabilný a tvorí kryštály. 🤔 Predpokladám, že fumerát alebo iná kyslá soľ by boli tiež rozpustné vo vode a tvorili by kryštály, čo by bola extrakcia "priamo na kyselinu ". To vás núti premýšľať. Je zrejmé, že po dvoch ťahoch etanolom by ste chceli buď neutralizovať fosfát, alebo vykonať extrakciu vodou. Vždy som robil extrakciu vodou pri 3. ťahu a keď sa dostal do alkoholu, keď som ich spojil, urobil sa z toho mútny nevábny bahenný koktail.
TENTO RAZ som narazil na VEĽKÉ HALY veľkých smiechaviek (vtedy Gymnopilus spectacles, ale nedávno sa o tomto rode robilo veľa genetickej práce, ktorú som nečítal), ktoré sú aktívne v USA a modrajú sa na zeleno, ale európsky ekvivalent Gymnopilus junonius nie je aktívny. Každopádne som bol v tom čase chudobný, ale Gymnopilus sú notoricky známe horké, takže som ich sušil v dehydrátori a urobil som vodnú extrakciu na 45 gramov suchých ( eq. Na 1 libru čerstvých), pretože sa uvádza, že nie sú veľmi silné. Prvú hodinu som tam ležal na gauči s pocitom, akoby ma po celom tele bodali horúcimi štupľami, kým som si predsa len urobil poctivý trip rovnajúci sa 3-4 gramom cubensisu. Boli to ťažké časy. NESKUTOČNE mám o psilocybínových hubách viac negatívnych príbehov ako pozitívnych. Príliš som ich zneužíval. Brával som ich v utorok, sedel som doma, pil pivo a pozeral televíziu. V prvom roku, keď sa mi podarilo huby úspešne vypestovať, som tripol asi 75-krát. Odporúčam, aby ste si huby nechávali na špeciálne príležitosti, nanajvýš niekoľkokrát do roka.
Extrakcia je určite správna cesta. Príde na rad za 20 minút namiesto hodinového čakania. Huby majú vysoký obsah chitosanu, humrového panciera. Ktorý je ťažko stráviteľný a mohol by vám spôsobiť bolesť brucha alebo hnačku, čo je na nič, keď ste na tripe. Nejesť plodnice (niektorí hovoria sporokarpy) je skvelý plán. Veľa ľudí vyskúšalo kmene P.cubensis, ktoré sa dajú ľahko vypestovať, ale thr silnejšie drevomilné druhy sú oveľa tvrdšie a chutia hrozne. Akoby ste jedli vetvičky nasiaknuté mačacími močmi. Musíte mať naozaj chuť, aby ste zhltli pár gramov týchto

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Preskočenie komentára k podujatiu extrakcie je síce veľmi zaujímavé a stručné, ale práve komentáre týkajúce sa negatívnych účinkov, ktoré môže mať konzumácia húb, sú z najzaujímavejších. Ako som spomenul, jesť huby je cesta, chcieť čistú zlúčeninu verím, že syntéza je cesta tam.

Jedol som toľko hríby myšlienka dokonca ako písať mi robí dávenie a pocit nevoľnosti, môj spôsob, ako je sušené ovocie práškové jemné a balené do dvojitých nulových uzáverov, každý má medzi gramom až 0,7 g. nie priamu chuť z nich a jemný prášok reaguje rýchlo, dokonca to prichádza s chuťou húb, je chorý všetky manor nepohodlie nechcete zakopnutie gule.

Moje ísť na huby sú liberty caps notoricky silný, a P.cyans vlnitý klobúk ďalšia silná huba. Liberty caps môžu spôsobiť žalúdočnú nevoľnosť, ale wood lovers paralysis je bežná a môže vystrašiť aj najskúsenejších psyconought, ale double zero gel caps sú cesta vyzerajú ako konské pilulky, ale robia svoju prácu dobre.

Mojou ďalšou kratochvíľou je užívanie 7 g kyanov s 2 alebo 3 dobrými tabs, to vám vyrazí hlavu. Toto nikdy nikomu neodporúčam skúšať, aj keď sa cítite silní. Osobne je to úplný vrchol môjho užívania a je to niečo, na čo sa dokonca pripravujem mesiace dopredu. V dnešnej dobe je pre mňa aj caps mushies príliš veľa na to, aby ma napadlo brať kvôli spomínanej dávivej reakcii, Love acid možno beriem v hlúpych množstvách a pri dlhodobom užívaní, ale milujem tripping, keby som mohol mať tripping na dobrej kyseline ako svoju realitu, urobil by som to!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Áno, to je šialené množstvo. Ja som sa pri menších množstvách dostal do bezvedomia. Je mi čudné, že magické huby majú charakteristickú vôňu. Je to nezameniteľné. Najlepšie ju dokážem opísať ako čerstvo pokosené pole a mačacie moče. Už asi 12 rokov som sa zaprisahal na halucinogénne drogy. Už ani nezbieram huby, keď ich vidím. Som TI na stránke Shroomery.org, ale na túto stránku už chodím len zriedkavo

lilscum90

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Vyskúšali ste už niekedy citrónový čaj? Určite pomáha pri niektorých negatívnych vedľajších účinkoch ich konzumácie tiež nakopne oveľa rýchlejšie

itsead

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Práve ma našla táto stránka a veľmi pekne vám ďakujem za túto príručku!

Hm, takže podľa mojich vedomostí by sa väčšina/veľa psilocínu mala už počas sušenia premeniť na psilocybín.
Prosím, opravte ma, ak sa mýlim.
https://www.oregon.gov/oha/PH/PREVENTIONWELLNESS/Documents/Stability%20of%20Psilocybin%20and%20Analogs.pdf

Mám priateľa, ktorý pracuje na extrakcii čistej vody pomocou rôznych metód (nízkonákladových) ultrazvukových atď. citrón-tek vákuová destilácia v štýle.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Viem, že defosforlácia psilocybínu na psilocín je veľmi jednoduchá a deje sa vo vnútri žalúdka pri konzumácii húb, a tiež viem, že psilocín je zle rozpustný vo vode, ale veľmi dobre rozpustný v alkohole. Extrakcia húb do vody mi nikdy nefungovala. Jediná metóda, ktorá sa mi zdala vysoko účinná, bola extrakcia do najsilnejšieho etanolu, ktorý som mohol zohnať, pričom bolo potrebné aj mierne zahriatie a následné zahustenie odparovaním. Dalo sa to skoncentrovať až na silný elixír, ale potom, keď som ho dal do mrazničky a vykryštalizoval, kryštáliky na otvorenom vzduchu dlho nevydržali

itsead

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj Frit, ďakujem za tvoju odpoveď. Ten 90 % etanol by sa mal čoskoro vyskúšať. Upravuješ aj PH (myslím, že pri hodnote približne 3,5 sa modranie zastaví) a používaš nejaký druh trepačky/miešačky/homogenizátora? aa skúšal si aj premývanie acetónom ?

ps. Podľa mojich vedomostí je Psilocin tiež veľmi(!) citlivý na svetlo (a tiež na kyslík). Takže v závislosti od času spracovania by sa možno malo použiť laboratórium s infračerveným osvetlením a hnedé sklo a aj sušenie by sa malo vykonávať v úplnej tme.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Vždy som mal dojem, že je to zlý nápad a nie je to veľmi praktické vzhľadom na chúlostivú povahu psilocybínu/psilocínu. Mojím problémom bolo, že som vždy chcel zjesť poriadne množstvo húb, ale nedokázal som dobre zvládnuť záťaž žalúdka - snažiť sa dostať na výlet s rozhorúčeným žalúdkom, ktorý má pocit, že sa varí, nie je veľká zábava. Zvyčajne mi to zničilo zážitok.

Jedna z najlepších rád, ktorú som o jedení húb dokonca dostal. Samozrejme, pomáha byť na prázdny žalúdok. V každom prípade majte huby suché na kosti, aby stopka praskala ako kuracia kosť. Pomocou mlynčeka na kávu/mixéra si huby zomeľte na jemný prášok. Prášok z húb zmiešajte s poriadnou dávkou pomarančového džúsu a zapite to. Nástup bude trvať asi 30 minút, príchod je rýchly, čo je podľa mňa dobre, pretože príchod je zvyčajne najhoršie a jediné nepríjemné/úzkostné obdobie zážitku. Žiadne zaťaženie žalúdka, dobrý čistý trip ... zasiahne vás naraz. Odvtedy som nemal žiadne zlé alebo nepríjemné zážitky, na ktoré si naozaj pamätám. Tak dúfam, že niekto nájde túto radu rovnako užitočnú ako ja.

Dávajte na seba pozor - šťastný trippin' o7