- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Pracujem v USA.
Stredozápad
Zo západného pobrežia, Kalifornie a Seattlu.
Teraz žijem na stredozápade
Stredozápad
Zo západného pobrežia, Kalifornie a Seattlu.
Teraz žijem na stredozápade
- Reaction score
- 40
Hej, Jesse jade, ja sám som v Oklahome. Rád ťa spoznávam, človeče! Aké druhy drog používaš, vyrábaš alebo predávaš? Aká je tvoja obľúbená droga?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
To je vlastne miesto, kde mám v skutočnosti obmedzený úspech, ale ja som ich práškoval, potom som ich rozpustil v 90 % izopropylalkohole a filtroval, potom som sa vyhol, potom som výsledné kryštály premyl 2 dielmi acetónu, než som uveril, že pokus bude pravdepodobne určite úspešný. A aj potom som získal len 1,5 gramu pseudo a konečných 0,7 gramu starého dobrého meth..... FRUSTRATING!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Kámo, ty si nikdy neskúsil mdma? myslím, že som ti odpovedal na súkromnú správu. ak nie, pošli ďalšiu. musíme ťa zapojiť. každý to musí raz v živote skúsiť. Ja som mal nejaké v roku 92 a odvtedy sa snažím dostať k jeho výrobe. Nebudem jesť tie lisované odpadové tabletky, ktoré ľudia predávajú. nech je to čokoľvek, nie je to mdma. Na tabletky som zanevrel. Poslednú dávku som s tabletkami urobil v roku 07, keď ma vyfackali. za to, že som si urobil dosť pre vlastnú potrebu. Utrácal som 20 dolárov za týždeň a vyrobil som si dosť na celý týždeň. moja stará pani bola rovno a nevedela, že to robím.
V poslednej dobe je zúrivosť p2p dope. keď som začínal, tak to práve vyšlo z módy a ja som to vždy považoval za špendlík výroby. spolu s mdma. tak som si zohnal kilo bmk glycidátu a kilo metylamínu z Číny. nakoniec som na to prišiel. spálil som hovno, kým som začal mať výsledky. Vrátila sa mi jedna 100 gramová dávka
V poslednej dobe je zúrivosť p2p dope. keď som začínal, tak to práve vyšlo z módy a ja som to vždy považoval za špendlík výroby. spolu s mdma. tak som si zohnal kilo bmk glycidátu a kilo metylamínu z Číny. nakoniec som na to prišiel. spálil som hovno, kým som začal mať výsledky. Vrátila sa mi jedna 100 gramová dávka
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Ako 2 unce. zvyšok boli strašné yildy. Myslím, že som na to prišiel a teraz by som to urobil lepšie. to isté s pmk gycidátom. prišiel som na to až na konci. to svinstvo je čisté a čisté
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Súkromná správa a pokiaľ ste ochotní použiť úschovu, môžeme niečo vymyslieť. ak chcete len pár kúskov, môžem lisovať čisté kryštály. alebo gram. požadovaná cena je stanovená, ale môžem pridať niečo navyše, ak si objednáte a napíšete recenziu. Môžem poslať gram, ktorý si kúpite, plus niekoľko vylisovaných supermanov v plnej sile. plná sila je 160 mg. Viac by som si nevzal. Dávam prednosť 120ish mg. ale občas si urobím plnú dávku. Nemôžem chodiť veľmi dobre na toľko, ale vrelo odporúčam vyskúšať to na vysokej dávke a potom znížiť na to, čo máte radi. tiež tolerancia človeka ide oveľa rýchlejšie a vyššie ako akákoľvek iná droga, ktorú som robil. Neberiem si späť na dni. ak sa používa každý deň
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
GGoddammit. Trikrát mi zmizlo písanie na tejto glitch fucking app.
Pm mi. Ani si nepamätám, čo som napísal. def sa to nesnažím zopakovať
Pm mi. Ani si nepamätám, čo som napísal. def sa to nesnažím zopakovať
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Hej,
Práve som si všimol, že nemôžeme povedať, kde máme iné formy komunikácie. Som rád, že som to videl, pretože by som to bez rozmýšľania urobil. Mám svoje informácie na inzeráte. ak by ste sa chceli porozprávať bez tohto rozhrania. Vždy budem vyžadovať používanie escrow tu na bb, ale nenávidím textové správy
Práve som si všimol, že nemôžeme povedať, kde máme iné formy komunikácie. Som rád, že som to videl, pretože by som to bez rozmýšľania urobil. Mám svoje informácie na inzeráte. ak by ste sa chceli porozprávať bez tohto rozhrania. Vždy budem vyžadovať používanie escrow tu na bb, ale nenávidím textové správy
- Reaction score
- 40
Takže ak vás správne chápem, nakúpili ste všetky tie prekurzory a väčšinu z nich ste spálili, keď ste sa učili vyrábať MDMA? A veríte, že teraz viete, čo robíte, a mali by ste lepšie výsledky? Mal si len jednu úspešnú syntézu? A tá priniesla pár uncí dobrého MDMA? Mám to všetko v poriadku? Sakra, keď to čítam naspäť, znie to, akoby som bol kokot, ale v skutočnosti to tak nie je! Len si ujasňujem, či som pochopil, čo si mi povedal. Rozhodne obdivujem tvoje odhodlanie a štýl! Kámo, si borec!