- Reaction score
- 3
Pozdravujem kolegov hivemindov!
Čoskoro začnem svoju cestu k vareniu pervitínu. mám prístup k väčšine potrebných činidiel, ako je efedrín, pseudo,
červený p, metylamín a p2p.Issue je, že mám málo alebo žiadne chemické znalosti a bude to moja prvá syntéza.
je to pre úplného nováčika uskutočniteľné a ak áno, akú metódu syntézy odporúčate?Povedali by ste, že racemické cesty - p2p s
n-metylformamidom ,,Leuckartova reakcia" alebo P2P redukciou NaBH4 by boli ťažšie, pretože pri nich musím použiť chirálny katalyzátor, aby som mohol
keďže potrebujem správnu stereochémiu - D-meth.Tiež by som potreboval rovnaké vybavenie pre všetky metódy
ako je uvedené v tomto príspevku:
alebo to nie je potrebné pri efedrínových cestách?
Bol by som veľmi vďačný za nejakú radu v tejto veci chlapci a za nejakú pomoc počas operácie syntézy.
a nahrať sem, pretože s videami sa človek ľahšie učí.
PS: uprednostňujem metódy, ktoré prinášajú výrobu v strednom/veľkom rozsahu
Čoskoro začnem svoju cestu k vareniu pervitínu. mám prístup k väčšine potrebných činidiel, ako je efedrín, pseudo,
červený p, metylamín a p2p.Issue je, že mám málo alebo žiadne chemické znalosti a bude to moja prvá syntéza.
je to pre úplného nováčika uskutočniteľné a ak áno, akú metódu syntézy odporúčate?Povedali by ste, že racemické cesty - p2p s
n-metylformamidom ,,Leuckartova reakcia" alebo P2P redukciou NaBH4 by boli ťažšie, pretože pri nich musím použiť chirálny katalyzátor, aby som mohol
keďže potrebujem správnu stereochémiu - D-meth.Tiež by som potreboval rovnaké vybavenie pre všetky metódy
ako je uvedené v tomto príspevku:
Syntéza metamfetamínu z P2P redukciou NaBH4. Stredne veľký rozsah.
Úvod. Predstavujem publiku BB metódu syntézy metamfetamínu redukciou 1-fenyl-2-propanonu (P2P) pomocou NaBH4. Nasledujúca metóda umožňuje získať a veľké dávky produktu. Najťažším problémom tejto metódy je generovanie tepla počas exotermickej reakcie redukcie imínu...
chemforum.info
Bol by som veľmi vďačný za nejakú radu v tejto veci chlapci a za nejakú pomoc počas operácie syntézy.
a nahrať sem, pretože s videami sa človek ľahšie učí.
PS: uprednostňujem metódy, ktoré prinášajú výrobu v strednom/veľkom rozsahu