- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Myslíte si, že potrebujete len slabú bázu Acetát amónny,cyklohexylamín a n-butly sa môžu mýliť, ale vždy to môžete skúsiť
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya octan amónny bude ten, o ktorom by som premýšľal....
Ja sa chystám na 3,4,5-triMEOba pred 2,5-di. Čisto preto, že reaguje s nitrometánom a ste na ceste k meskalínu a ešte mám potom možnosť skúsiť použiť nitrometán aj na výrobu 3,4,5-TMA.
Niekedy si chcem vyrobiť 2c-b, ale bromovanie ma vo všeobecnosti desí - mám 1cc, ktorý som kúpil pred rokmi a je uložený vo fľaštičke, v ktorej prišiel, ale použitie plynu znie ešte desivejšie!
Neexistuje spôsob, ako niečo bromovať bez použitia elementárneho brómu?
Ja sa chystám na 3,4,5-triMEOba pred 2,5-di. Čisto preto, že reaguje s nitrometánom a ste na ceste k meskalínu a ešte mám potom možnosť skúsiť použiť nitrometán aj na výrobu 3,4,5-TMA.
Niekedy si chcem vyrobiť 2c-b, ale bromovanie ma vo všeobecnosti desí - mám 1cc, ktorý som kúpil pred rokmi a je uložený vo fľaštičke, v ktorej prišiel, ale použitie plynu znie ešte desivejšie!
Neexistuje spôsob, ako niečo bromovať bez použitia elementárneho brómu?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Áno, Rabidreject, bromácia už nie je problém. Vezmite si nejaký NBS (N-brómosukcinimid). Ale musíte mať vyrobený čistý 2c-h Hcl alebo 2c-h oxalát. Nie je to však až také ťažké.
Teraz existuje netoxická a bezpečná syntéza 2c-b, ktorú si môžete urobiť doma. NaBH4 + redukcia Cu(II)Cl a bromovanie NBS. A v skutočnosti to funguje dobre aj pri väčších množstvách.
Prípadne niekedy skopírujem/vložím svoj zápis o 2c-b.
Teraz existuje netoxická a bezpečná syntéza 2c-b, ktorú si môžete urobiť doma. NaBH4 + redukcia Cu(II)Cl a bromovanie NBS. A v skutočnosti to funguje dobre aj pri väčších množstvách.
Prípadne niekedy skopírujem/vložím svoj zápis o 2c-b.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Význam tohto príspevku práve udrel do očí. Obrovská vďaka za niekoľko jednoduchých slov! Haha