Vôbec sa nerozprávate sami so sebou. Tento článok je pre mňa veľmi zaujímavý a zhromažďujem si zásoby, aby som ho vyskúšal. Páči sa mi predstava, že mám také silné psychedelikum! Nikdy by som s ním nebol nezodpovedný a nesnažil sa ho vydávať za kyselinu - to podľa mňa tieto drogy zničilo. Zmenilo to pohľad ľudí na nbomy, keď začali zomierať ľudia, pretože tlač chcela len pikantný príbeh!
Ja osobne som ich VŽDY dávkoval zodpovedne a považoval som ich za dobré psychedelikum! Takisto mať 2cb na prvom mieste by bolo krásne, povedzme si to na rovinu. Možno si budem musieť kúpiť 1/2 kg 2,5-dmo benzaldehydu. (Doslova, lebo nemôžem nájsť nikoho, komu by som dôveroval, že mi predá menej!) S 2,5-dmo benzaldehydom sa však dá vyrobiť toľko rôznych vecí, takže aj keď je k finálnemu produktu, o ktorý mi ide, viac krokov, ako keby som si kúpil tryptamín, faktom je, že s tryptamínom sa toho nedá vyrobiť toľko, čo ma zaujíma tak ako s fenetylamínmi - z tollerenčných dôvodov dávam prednosť vysoko psychedelickým fenetylamínom pred tryptamínmi (vo všeobecnosti - je tu pár outliars tho).
Musím milovať alibabu...