@KokosDreams
V prvom rade, prosím, berte na vedomie, že existuje šanca X %, že bbgare je trully robené na zhromažďovanie informácií o určitých hráčoch, ktoré by aj tak nezastavili ich carrer, jediný rozdiel je v tom, že potenciálne záujmové skupiny by mohli dať problém ( ako vyrobiť určité drogy) - (všetky tieto veci by získali z elektronických kníh, hoci bez problémov -> dajú vám možnosť kúpiť malé množstvo (alebo možno veľké množstvo, ktoré by viedlo určitú osobu k odkazu medzi osobou a týmito policajtmi na získanie ďalších informácií úniku, pretože webová stránka nepotrebuje len javascript, ale beží na clearnete bez problémov. Existuje niekoľko aktívnych používateľov, ktorí sú odborníkmi na chémiu (samozrejme, môžete sa s nimi kedykoľvek poradiť, radšej im však povedzte všetky veci, ktoré máte na mysli, sú tu pre vás)... a niekoľko aktívnych ľudí, ktorí sú buď idioti, alebo skôr policajti. Bezpečne by som si vsadil na to, že nebudem tipovať, kto je kto, ale niekedy je mi to naozaj jasné.
Podľa môjho názoru je priemerná životnosť darknetového predajcu oveľa kratšia, ako si väčšina ľudí myslí. Nehovorím, že by sa určité akcie nedali robiť anonymne, ale na spodku to funguje tak, že ak niekto z celej pyramídy v nejakom magickom momente niekde niečo poserie, tak by ste mohli byť potenciálne prepojení aj vy... A príbeh sa nikdy nekončí...
Robte si, čo chcete, určité veci fungujú určite, ale nerobte si domnienky, že daná osoba a daná databáza s uložením na externom serveri je v bezpečí pred tým, aby vás v určitom bode neodhalili.
Btw, technológia, ktorá sa používa na nájdenie určitých únikov v kóde doslova čohokoľvek (vrátane spustenia VM pomocou systému Android, všetkých tých "určitých" vecí, ktoré sú na webe, je nekonečná. Tí, ktorí ju nakoniec v určitom momente dostanú do rúk, budú ako najlepší z najlepších v celej IT sekcii kybernetickej bezpečnosti.
Len by som zostal veľmi, veľmi opatrný s domnienkami typu, že keďže niečo bežne používajú všetci ľudia, ako nejaký komunikátor a pod. tak sa v tom nemôžu badass mýliť a vlastne čakajú na vlastnú tragédiu,