Zaujímavé.
Hoci sa zdieľanie môže zdať ako pálenie niečoho dobrého, v skutočnosti to funguje oboma smermi.
Zdieľaním môžete otestovať hrubé pero a zistiť, či ho niekto dokáže prelomiť.
Zatiaľ rád používam túto metódu.
V skutočnosti kupujem kryptografiu, napríklad XMR, za hotovosť, registrovanú na niečom ako AgoraDesk, LocalXMR.
Potom pridajte tento XMR do mojej neúradnej peňaženky, ktorá má funkcie na registráciu na obchodovanie.
Napr.
CakeWallet.
Potom odtiaľto posielam v krokoch.
V prípade potreby neskôr vyplatím hotovosť.
XMR pošlem späť do svojej peňaženky Cake, XMR prevediem na BTC na Cake, takže je vidieť, že som ho získal legálne cez Cake, s nejakým XMR, ktorý som legálne kúpil na Local alebo Agora.
Funguje to aj u predajcov, napr. treba im vymeniť BTC za XMR, použiť DeX ako InfinityExchanger, ktorý je najlacnejší najnižšie poplatky atď. Pošlite tie XMR na Cake a vymeňte za BTC.
Po zakúpení XMR na miestnej alebo Agora poslať do Cake poslať von a niekedy späť na výmenu za BTC vyzerá legitímne a nevyvoláva žiadne prehliadanie ani zo strany tímu Cake.
Teoreticky to môžete robiť dovtedy, kým sa opäť nezmení ToS alebo regulácia.
Dokonca som zistil, že cez Cake si môžete kúpiť darčekové karty, niekedy Visa alebo Mastercard.
Teraz to vyzerá, že sa len zúčastňujete krypto sféry, kupujete darčekové karty, s XMR, ktoré ste legálne kúpili cez Local alebo Agora. Chápete ma?
Samozrejme, len jeden z mnohých spôsobov.
Byť trpezlivý a zalistovať XMR na Local alebo Agora je spojka, pretože nakoniec ste to vy, kto robí poplatky atď.