Hej,
@sadow čo považuješ za vysoký honorár?
Ja som už celkom rezignoval na vkladanie a vyberanie FIAT bez toho, aby som poslal fotku, ako mi mama rodí, alebo odovzdal obrovské percento na poplatkoch... je to taká posraná absurdita. Ale!!! Vy, šmejdi, nelojálni a nespolupracujúci občania, by ste mali byť vďační, lebo je to preto, aby sme vás mohli chrániť, a nie sledovať
. Neviem, aký je váš cieľ, ale v mojom prípade chcem len skrývať transakcie, nie prať. Pokiaľ ide o pranie, pozrite si metódu
@KokosDreams /
@BevItUp, ktorá sa nachádza tu
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/.
Po preskúmaní viacerých metód som sa rozhodol pre túto:
Ako vstupnú a výstupnú rampu používam Cash App. Urobil som úplný KYC, ale je to jediné miesto, kde som to urobil.
@Gordon Ramsay, alebo niekto iný, vám možno bude vedieť pomôcť aj v tejto oblasti.
- Na vkladanie peňazí použite KAŽDÚ kreditnú alebo debetnú kartu. Ponúkajú aj bankové prevody a (Really Cool) hotovostné vklady na obchodných miestach
- Vklad používam na nákup Bitcoinov v sieti Lightning (poplatok ~1,50 USD)
- Odoslať do peňaženky Guarda defi (poplatok je niekoľko centov v sieti Lightning)
- Vymením za Monero. (Poplatok sa líši a nerozumiem, ako ho vypočítavajú, ale naposledy som zaplatil 2,64 USD)
- Guarda automaticky spravuje P2P výmenu na pozadí, ale niekedy to trvá dlho
- Odoslanie do samostatnej peňaženky Monero (poplatok je niekoľko centov, môj posledný poplatok bol menej ako cent)
- Teraz môžem robiť, čo chcem
V podstate za menej ako 5,00 USD môžem pohodlne nakupovať Monero pomocou platobnej karty. Teoreticky jediná dostupná informácia je, že som kúpil BTC na Cash App, poslal ho na inú adresu a potom na ďalšiu. Tam sa stopa končí.
Takisto som si mohol navrhnúť vlastnú skurvenú debetnú kartu Cash App vyrobenú z kovu.
Tiež namiesto toho, aby som si nechal peniaze v hotovosti, som si sem-tam vybral pár dolárov obchodovaním s BTC s mojimi vkladmi v Cash App.
Ak má niekto lepší spôsob, dajte mi vedieť.