Question Čo je to CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Pozeral som nejaké filmy o HODNOTE HODNOTY. čo je to Crack? naozaj ho varia na sporáku v kuchyni?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
áno, absolútne si ho môžete uvariť doma s jednoduchými prísadami z každého nákupu v obchode, nenechajte sa príliš ovplyvniť, vždy používajte správne dávkovanie

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Myslíte to vážne? Crack je kokaín. Kokaín, ktorý si kúpite, že je hrudkovitý prášok a lesklý, je kokaín hcl. Je naň naviazaná tá kyselina, ktorá ho chemicky veľmi mení. Ak použijete zásadu a neutralizujete túto kyselinu, potom je preč a máte (voľný) kokaín. Kokaínová báza. Bázický kokaín. Dve najobľúbenejšie metódy sú použitie amoniaku, jedovatého plynu, rozpusteného vo vode ( jeho ph je zásadité) a druhá metóda je použitie hydrogenuhličitanu sodného alebo uhličitanu, ktoré majú zásadité ph. Ľudia nazývajú produkt hydrogenuhličitanu a uhličitanu Crack. Zvyčajne je to surovejší produkt ako metóda s amoniakom, ale to je dôsledok ďalších krokov potrebných na to, aby sa z neho dostal jedovatý amoniak, a crack môže byť rovnako čistý ako voľný kokaín, ak ho vyčistíte. Vyrábal som ho na sporáku, v mikrovlnnej rúre, v lyžičke a na dne popkanála. Pravdepodobne som to robil aj inými spôsobmi

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ďakujem, že ste si našli čas na vysvetlenie, som z krajiny tretieho sveta, takže sa ospravedlňujem, ak sa pýtam hlúpe otázky