Question Aká je veľkoobchodná cena za kg kúpeľových solí (4-MMC,MDPV a bk-MDMA) na európskom trhu?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Pozná niekto presnú veľkoobchodnú cenu za kg týchto kúpeľových solí na európskom trhu?
Ďakujem vám všetkým! ;)

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Predám kryštál KU, 1100usd za kg, zľava pri hromadnej objednávke

View previous replies…

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
je mi jedno, koľko to stojí, kým mi predajca presne nepovie, čo to je, že to predáva ako KU kryštál, nedotknem sa toho. je veľmi podozrivé, že nikdy nedajú priamu odpoveď. len mi povedzte, čo to je, ak je to to, čo si myslím, že to je, tak určite mám záujem. ale keď to dostanem a bude to odpad alebo to vezmem a začnem vidieť ružových slonov, budem oveľa viac naštvaný, ako keby ste mi predali múku

Jessee

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
euthylone

tetr00

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
V skutočnosti si nemyslím, že by niekedy existoval skutočný dopyt po metylóne, zvyčajne sa len lisuje a predáva ako extáza. Väčšina ľudí ani nevie, že existuje...

View previous replies…

quiteintricate

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
nemyslím si, že môžete jednoducho stlačiť metylón a vydávať ho za MDMA. sú to výrazne odlišné látky a metylón si v porovnaní s nimi vyžaduje viac ako dvojnásobné množstvo dávky.

Alton Bregman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Vyskúšal som metylón a MDMA (oba vo forme kryštálov). A dávam prednosť metylónu.

• Like
Reactions: vis