Ďakujeme vám za informácie! Áno, mohlo by to byť tak, že si presne nepamätám, aké číslo bolo napísané na vreckách obsahujúcich takéto RC.
Len malé, malé číslo by mohlo znamenať určite veľký rozdiel!
potom som mal pravdepodobne 2c-t-2. Myslím, že som si vzal aj väčšiu dávku, lebo som viac ako 1 hodinu necítil žiadny účinok, tak som aj druhú... Keď sme mladí, všetci robíme hlúposti
Veľmi sa mi páči tvoj nickame hehe.. SANDOZ je najlepšia značka, ktorá robí také úžasné komerčné reklamy a všetky ich farmaceutické produkty, ktoré sa zneužívajú (ako Oxy, fent náplasti) - "zázračne" sú práve tie najvhodnejšie na takéto užívanie.
Oxy sandoz: odlepuje sa ako kondóm, plášť nie je nalepený na tabletky
Potom stačí jemné stlačenie, aby sa z tabletiek stal jemný prášok, čím sa odstránia všetky ER.
Pomocné látky sú veľmi neutrálne, vďaka čomu je menej nepríjemný oxy na šnupanie, a zázračne s PH prakticky už dobrý na intravenóznu liečbu.
Náplasti boli špičkové: predtým, ako boli zo zákonov nútení namiesto vrecka s gélom dávať "antiabuse" dermapatch, Sandoz pridával do takéhoto gélu, zvyčajne len vytlačeného a vyfajčeného... sladidlo dovnútra!!! Pre čo najlepší chuťový zážitok z fajčenia
nejaký dôvod, prečo by inak mali dávať sladidlo do derma náplasti?
Dávajte na seba pozor