- Reaction score
- 14
Imam še eno vprašanje - ali za dokončanje te reakcije zadoščajo 2-3 ure mešanja in segrevanja ali naj izberem 4-5 ur, kot je omenjeno v nekaterih drugih zapisih?
- Reaction score
- 14
Naredil sem TLC, po 3 urah pretvorba skoraj 100 %, po 4 urah ni predstavljen noben predhodnik (idealno je narediti 3-4 ure, vendar so običajno v redu tudi 2-3 ure)
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
To je pravzaprav moj zapis, ki ga je ta uporabnik samo ponovno objavil in dodal nekaj vprašanj, nekoč sem delal s tem posameznikom, vendar sem v zadnjem času slišal nekaj pritožb o njih. Hvala za pohvalo glede mojih razlag. Popolnoma se strinjam z vašo analizo trenutnega stanja na kitajskem trgu, zelo pronicljivo. Preveč kitajskih prodajalcev samo zaradi pohlepa uporablja bližnjice v proizvodnji, ne prečiščuje ali izvaja kakršno koli analitično preverjanje svojih predhodnikov. Zaradi tega veliko kupcev po vsem svetu kupuje zelo nečiste predhodnike, ki jih uporabljajo za proizvodnjo nečisto pripravljenih izdelkov z neznanimi in morda strupenimi/nevarnimi stranskimi produkti. To je zelo žalostno, zato spodbujam vse proizvajalce končnih izdelkov, ki imajo sredstva, da svoje izdelke pošljejo v testiranje tretji stranki za analitično preverjanje čistosti in identitete z GCMS/LCMS/HPLC/NMR itd. Če prodajate izdelek končnim uporabnikom, ne da bi to storili, ste neodgovorni in ogrožate zdravje in življenje ljudi.
Če kdo potrebuje napotke za podjetja za testiranje, ki to lahko opravijo po razumnih cenah v ZDA, mi pošljite sporočilo. Ne ogrožajte svojih strank. Pohlep in nevednost sta vzrok za večino tega zla.
Če kdo potrebuje napotke za podjetja za testiranje, ki to lahko opravijo po razumnih cenah v ZDA, mi pošljite sporočilo. Ne ogrožajte svojih strank. Pohlep in nevednost sta vzrok za večino tega zla.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Prav tako STROGO spodbujam vse proizvajalce, da si vzamejo čas za učenje te naprednejše 2. metode ekstrakcije. Analitično preverjena 5f & 5cl, izdelana tako, da izdelek samo razbijete v ledeni vodi s prvo metodo, skoraj NIKOLI nima višje čistosti od 70-80 %, in kdo ve, kakšne druge smeti puščate v končnem izdelku.