I
Strinjam se, naravne razlike so možne, vendar nisem videl dovolj bele ali rumene barve, da bi si ustvaril trdno mnenje, in ni mi tuje to, kar navaja Dragonrevolt. Ne razumem stvari, ki jih prodajalci pravijo, morda lahko on ( vi) pomaga drugim, kot je to ugotoviti. Ponujen mi je bil "nov" rumeni adb-b, ki naj bi dajal močnejši končni izdelek. Čutim, da imam pravico vprašati, v čem je drugačen novi končni izdelek, vendar je domnevno močnejši, čeprav enak, končni izdelek. Vztrajam pri neki razlagi, po možnosti optični, kiralni kakršni koli obliki izoliranega izomera, izključil sem hipotezo, da bi bil to derivat 5Br, vendar zagotavljajo, da je povsem enak, tako da se res potiska nekaj strašljivega, razen če sprejmemo, da je eden manj čist od drugega ali da je morda drugi bolj čist od manj čiste vrste. Ali pa ne gre za nasprotno od nasprotnega? Ob predstavljenem obilnem pomanjkanju dokazov sem prisiljen priznati krivdo za popolno zmoto druge stopnje. Podobni lahkotni pogovori o novem, boljšem prahu etilglikidata pmk (ne voskastega/mastnega) vzbujajo sume in kmalu postanejo predmet zanimanja in morda osumljenca ali sostorilca, vendar to ni uradno. Isti cas in različno zmrzovalno območje? To zahteva razlago. Sklepamo lahko le, da se zdaj adulteranti ne dodajajo ali da so nečistoče ustrezno odstranjene. Neutemeljene obtožbe in dokazi, ki niso razumno pojasnjeni, oslabijo preiskavo in brez nadaljnjih sledi je zadeva postala hladna. Dragonrevolt, kako odgovorno razložite razliko med rumenimi in belimi adb-b ali snovmi, povezanimi z adb-b, ali dogodki, opisanimi v tej razpravi? Zagotovo se bo kdo zanimal za vaš posel, če boste pokazali, da ponujate več kot privlačne, a prazne besede. In ne trdim, da poleg barve obstaja razlika ali da je ni. Resno in pozitivno bi bil presenečen, če bi spodobna, podrobna in metodološko utemeljena razlaga prinesla luč na mizo.