Charges dropped Amarvelbio: Odpoved naročila

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
To je zelo zanimiva situacija. Pri tem ne moremo govoriti o tem, kaj je prav in kaj narobe. Priča smo sliki, v kateri pomanjkanje dobaviteljev vpliva na kakovost storitev. Stranka ima vedno prav, tudi če je nestrpna. Bolje je imeti 10 pozitivnih mnenj in nobenega negativnega kot 20 pozitivnih in eno negativno.

Kljub temu smo se prepričali, da Amarvelbio ni prevarant. Vendar to ne spremeni dejstva, da morate pri sklepanju poslov uporabljati depozite.

Methylamine

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Kot je dejal hizenberg
Ni pravega ali napačnega
Jenny mi povrne denar .

sierraleone

Don't buy from me
Resident
Reaction score
33
Gospod Heisenberg kot lastnik bi moral ostati nevtralen in vse obravnavati enako (kar je storil - spoštovanje).
Vendar pa vsi vidijo, za kakšno "dramo" gre.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Nimam tako v zadevni situaciji, vendar menim, da je zelo slabo, če podjetje deli slike zasebnih pogovorov med vami in stranko, zdaj se lahko ti pogovori uporabijo proti stranki, če se vpletejo organi pregona, na primer pri uvozu nezakonitih predhodnih sestavin.

Če je treba kaj poudariti, se o tem posvetujte zasebno z upraviteljem, ne javno. Administratorjem svetujem, da zaradi varnosti izbrišejo posnetke zaslona.

sierraleone

Don't buy from me
Resident
Reaction score
33
Če stranka javno obrekuje prodajalca, potem mora pričakovati, da se bo primer 'tudi javno razrešil. deljene zaslonske slike ne vsebujejo nobenih občutljivih informacij.
če nimate usmiljenja za prevarante, potem ga ne bi smeli imeti tudi za obrekovalce in patetične stranke.
če od prodajalca zahtevate strokovnost , bodite strokovna stranka.

Last edited:

blacklist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Deals
4
Kot dobavitelj globoko razumem pomen zaupnosti za stranke in ne bom razkril nobenih informacij o strankah. Na mojih zaslonskih posnetkih klepeta niso bile razkrite nobene informacije o strankah. Zaslonske posnetke klepeta sem objavil samo zato, da bi dokazal, kar sem povedal

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
So pravi posel, ne vem, kaj se vam je zgodilo, vendar je sumljivo, da imajo vsi drugi pozitivne ocene.

kawaii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Zanimivo. Zdi se, da fantje uživate v zabavnem naročanju iz te Amarvel/Wingroup, katere dva uslužbenca sta bila lani izročena ZDA in sta še vedno tam. Občasno ju obišče tudi policija in jima ne dovoli, da bi odšla. Celo registrirali so novo podjetje, spremenili lokacijo in zdi se, da jim je ta slaba stvar prinesla tako velik ugled. Nor svet. Veliko sreče, fantje.

blacklist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
14
Deals
4
Upoštevajte, da telegram@AmarvelbioVendor ni pravi prodajalec iz amavelbio, to je prevarantka:mad:, ki se je prišla izdajat zame:mad:(Če mi lahko kdo pove, kako se znebiti te prevarantke, bi bil zelo hvaležen)

Kar zadeva naše ameriške novice, smo se že večkrat odzvali, vendar za nas nimajo nobenega učinka.
kupci imajo ostre oči in lahko izberejo prav, prosimo, da nas ti skriti konkurenti ne obrekujejo znova in znova:confused:

KqIcl9rMLi

pelicansix

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
kaj vse je to zares velika neumnost. vsi ti prodajalci so prevaranti. celotno spletno mesto je bilo vzpostavljeno kot velikanska prevara.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
You dont know shit! Tukaj je veliko dobrih prodajalcev. Ali to pomeni, da je svet popoln, ne. Zagotovo si policist, ki poskuša vzbujati strah. Pojdite in ujemite kakšnega pravega kriminalca, saj veste, tistega, ki ubija ljudi in posiljuje majhne otroke. Potreben si, le da ne tukaj.

• If you charge someone with scam, you must provide proofs!
    Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.