Pozdravljeni, odličen zapis!
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Toda 1 stvar se mi zdi težavna.
Ta forum me je naučil, da mora biti amfetamin bel, druge barve pa so povezane s sintezo, ostanki prekurzorjev/strupov...
Vem, da je običajna rahla sprememba barve v končnem izdelku, vendar je vaš končni izdelek samo polna rumena / oranžna barva ?
Kaj je s tem?
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Toda 1 stvar se mi zdi težavna.
Ta forum me je naučil, da mora biti amfetamin bel, druge barve pa so povezane s sintezo, ostanki prekurzorjev/strupov...
Vem, da je običajna rahla sprememba barve v končnem izdelku, vendar je vaš končni izdelek samo polna rumena / oranžna barva ?
Kaj je s tem?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Pozdravljeni, alterego!
Ja, da je dejstvo, da ima čisti amfetamin belo barvo.
Rumena barva amfetamina je zlasti posledica njegove oksidacije.
Na primer med izhlapevanjem topila pri njegovem vrenju in med skladiščenjem z izpostavljenostjo zraku.
Poleg tega lahko rumeno barvo pripišemo nečistočam železovih soli in natrijevega sulfata.
V prihodnjih raziskavah bomo to še naprej preučevali in objavili nove raziskovalne podatke.
Ja, da je dejstvo, da ima čisti amfetamin belo barvo.
Rumena barva amfetamina je zlasti posledica njegove oksidacije.
Na primer med izhlapevanjem topila pri njegovem vrenju in med skladiščenjem z izpostavljenostjo zraku.
Poleg tega lahko rumeno barvo pripišemo nečistočam železovih soli in natrijevega sulfata.
V prihodnjih raziskavah bomo to še naprej preučevali in objavili nove raziskovalne podatke.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Ali je v videoposnetku, ki ga omenjate, prikazana redukcija z natrijevim borohidridom? S to sintezo imam velike težave.... mi lahko pomagate? Enkrat mi je uspelo, vse ostalo pa je bilo neuspešno. To sem storil dovoljkrat, da lahko zagotovo podrobno odgovorim, kaj počnem, zato bi mi verjetno lahko hitro pomagali... hvala.