- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Pri dobavitelju, ki ga najdete tukaj, sem kupil 5 kg BK4 (2b4m) in s pomočjo nekoga, ki je izkušen, smo ugotovili, da moje sinteze ne delujejo, ker BK4 vsebuje 4-metilpropihenon. Moral sem poskusiti prati z vrelo vodo, da sem odstranil plast 4-metilpropihenona na vrhu, ko se tvori kot olje. Poskusil sem očistiti približno 150 g BK4 in odstranil več kot 15 ml 4-metilpropihenona, nato pa sem mislil, da je čist, a moja sinteza še vedno ni pravilna. Priložil bom fotografijo, na kateri čistim z vročo vodo in se vidi 4-metilpropihenon na vrhu.
Sinteza, ko dodam kislino, postane temna, skoraj črna. Glej priloženo fotografijo, temna tekočina je potem, ko mešanici dodam kislino, zaradi 4-metilpropihenona postane tako temna. To je posledica tega, da vsebuje 4-metilpropihenon, ki ga povzroča mpf.
Ne samo, da me je to stalo veliko denarja, porabil sem toliko in toliko BK4 in vse je šlo v nič. Ne samo, da sem za vse te sinteze porabil veliko časa. Ali lahko to rešimo, prosim, ne morem si privoščiti, da bi izgubil toliko časa in denarja.
Sinteza, ko dodam kislino, postane temna, skoraj črna. Glej priloženo fotografijo, temna tekočina je potem, ko mešanici dodam kislino, zaradi 4-metilpropihenona postane tako temna. To je posledica tega, da vsebuje 4-metilpropihenon, ki ga povzroča mpf.
Ne samo, da me je to stalo veliko denarja, porabil sem toliko in toliko BK4 in vse je šlo v nič. Ne samo, da sem za vse te sinteze porabil veliko časa. Ali lahko to rešimo, prosim, ne morem si privoščiti, da bi izgubil toliko časa in denarja.