- Reaction score
- 3
im begginer pri tem, ali lahko pripravim svoj psihedelik, kot so psilocybe, LSD, mdma? kaj takega
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Reaction score
- 708
Najpreprostejši psihedeliki za sintezo sta meskalin in TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Zanimivo, nikoli nisem preučeval sinteze meskalina, vendar je nekako čudno, da ga, glede na to, da je najenostavnejši psihedelik za izdelavo, ne vidiš veliko na uličnih preprodajalcih.
Meskalin se mi je zdel ena najtežjih molekul za pridobitev Če sem iskren, ga pred 10 leti nisem mogel najti, zato sem začel gojiti in zbirati aktivne kaktuse takrat. Imam precej bolan vrt kaktusov in neskončne zaloge svojega najljubšega zdravila.
Ker je najpreprostejši psihedelik, domnevam, da je prokure precej težko pridobiti, zato je redkejša snov, ki jo je mogoče videti?
Meskalin se mi je zdel ena najtežjih molekul za pridobitev Če sem iskren, ga pred 10 leti nisem mogel najti, zato sem začel gojiti in zbirati aktivne kaktuse takrat. Imam precej bolan vrt kaktusov in neskončne zaloge svojega najljubšega zdravila.
Ker je najpreprostejši psihedelik, domnevam, da je prokure precej težko pridobiti, zato je redkejša snov, ki jo je mogoče videti?