Pozdravljeni - sem samooklicani neuradni rezidenčni asistent SnB.
Ne vem, ali ste se pri študiju SnB preveč trudili, saj bi na neki točki morali naleteti name in se oglasiti ;]
To je skorajda edina reakcija, ki jo opravljam že več mesecev. Veliko uspehov, še več neuspehov - vsakič naredim nekaj drugega in poskušam optimizirati postopek. Lahko vam pomagam povedati, kako ga spraviti na pravo pot in doseči uspešno zmanjšanje. Stvari, ki jih je treba upoštevati, si jih zapomniti, iskati in paziti, da se ne bi zajebali. Glede na avtonomno in umetniško naravo te posebne naloge je presenetljivo temperamentna in težko izvedljiva, če nimate pravega znanja/razumevanja - kljub improvizacijski svobodi in možnosti nadomeščanja je še vedno veliko stvari, ki ne bodo delovale, še več pa jih bo šlo narobe.
Z dobrimi pogoji/pripomočki ga je dokaj lahko izpeljati, če veš, kaj počneš. Poleg tega ni niti pol tako nevarno, kot ga vsi prikazujejo. Vendar se ne počutite udobno! En tip pravi, da to počne v svoji spalnici, v bokserkah itd. - ne vem, kako je s tem ... ampak jaz sem precej blizu tej stopnji samozavesti. To lahko počnete kjerkoli, kjer lahko varno sprostite. Glede na to osebna zaščitna oprema ni potrebna, vendar ne bodite idiot kot jaz. Vendar pa pomaga, če imate nekaj rokavic - zlasti če živite od dela z rokami, v bistvu vse pride v ureznine/razjede in jih peklenšček zažge - včasih ne morete dovolj hitro priti do umivalnika in tudi umivanje rok ne pomaga vedno. Poznajte kisline in baze ter načine njihove nevtralizacije in jih imejte načeloma na dosegu roke.
Ne želim kopati mrtvega konja, zato ne bom ponavljal ničesar, kar sem že objavil. Vendar sem že prej povedal, da obstaja prispevek uporabnika bb Douda, ki naredi nekaj dobrega za ta prvotni recept. Še en PDF drugega uporabnika bb, ki ga "Flatline ni napisal" - ta mi je res pomagal, da sem ga razvozlal/odpravil težave. Obstaja tudi videoposnetek ali dva SnBs - kuhanje pod nadzorom organov pregona v dvolitrski steklenici. Tudi na Hamiltons Pharma.. - "Kako ne kuhati metamfetamina" - svojo zgodbo o uspehu SnB sem napisal kot nekakšen ključ, ki združuje vse te vire in jih spreminja v praktični smisel. Ni bila mišljena kot samostojen recept/navodila. Vse, kar sem ugotovil drugo kuhanje s temi informacijami sem predlagal, kot popolni noob brez kemijskega usposabljanja/izkušenj, razen skimming a "chem for dummies" pred približno 15 leti, zato ne obupajte - ni težko. Samo res sem se učil in bil pozoren ter odločen, da bom to naredil. Seveda vsi ne igrajo z enakimi kartami. Zapomnite si, da je pri efedrinu/psevdoefedrinu pretvorba v meth skoraj izključno "enostopenjska redukcija", če je SnB z Li/Al ali RP/I2 - rezultat je enak. Vendar se bom v prihodnosti nagibal k metodi RP/I2 zaradi možnosti lažjega nadzora nad celotnim postopkom.
Toliko bom predlagal: Ta reakcija se bo močno razlikovala glede na: uporabljenih tablet, kako/ali so bile očiščene.
Kako je bilo vse dodano v RV (vrstni red itd.)
Upravljanja RV med reakcijo (zlasti na začetku) ((poskusite ga pustiti pri miru!))
Topila? Eter/aromatska/alifatska ali mešanica? pazljivost pri čiščenju/sušenju - izpiranje z vodo/slanico in sušenje z Mg2SO4
pred določenimi koraki in po njih.
Priporoča se uporaba dodatnega NaOH. 1/4 Li traku AA na škatlo je stehiometrično več kot dovolj za pretvorbo našega psevdooblike v metamfetamin - rad dodam še malo več Li, približno 3/4 ali cel trak baterije AA, da nadomestim morebitne izgube ali morda, če reakcijski čas ni bil dovolj dolg.
Uporabljam 1,5-litrsko steklenico - ni mi je treba odzračevati ali odpirati, dokler ni končana.
Če želite zagotovljen uspeh, poiščite nekaj, kar deluje, in se tega držite do potankosti! Poskušal sem optimizirati in inovirati, zato sem naredil veliko napak in uničil veliko serij, ko sem se igral z različnimi sestavinami/številkami in poskušal preskočiti določene korake itd.
Moj nasvet? Vzemite si čas in naredite vse prav in pravilno. Rekristalizirajte svoj psevdofazon, veste, kaj mislim? Pri vsem se potrudite in to naj postane navada. Vaše spretnosti in izdelek ne bodo trpeli, obljubim! Ne vem, kaj točno delate narobe, zato vam ne morem predlagati ničesar glede vaših metod/sestavin, vse je videti dobro.
Vem, da gre za finese reakcije, ki jih ne morete prebaviti, Če želite, mi lahko pošljete DM in lahko ugotovimo, kako je s tem.