Po pogovoru s soldadoDeDrogas ni nova čebela. Toda verjetno je učeča se ličinka. Brez žalitve smo vsi začeli v veliki meri iz stavkovnih knjig TS2. (To je za vse druge), saj je že dobil poglobljen pogovor.
Kakorkoli že, ko gre za to reakcijo, je to mogoče oceniti kot napol enostavno in razumeti od EASY za nekoga, kot sem jaz, ki je vmesno enostavno do težko za nov commer
Vse to je izhajalo iz objave pred 2 tedni.
Notdrugs
Pred časom sem slišal, da so nekateri laboratoriji uporabljali naproksen (kot NSAID) kot enantiočisto kislino. Vendar nisem uspel najti nobenih informacij o tej metodi, tako da res ne morem reči z gotovostjo
Jaz sem kopal...
u/Notdrugs
Verjetno na podlagi tega odgovora? Kot sem že dejal... Trik je v tem, da najdemo najcenejšo optično aktivno kislino, ki se bo vezala na en izomer, na drugega pa ne, in ki bo dovolj spremenila topnost, da se bo eden od produktov (bodisi nereagirana prosta baza bodisi reagirani amid, sulfonat ali kar koli drugega) lahko izpiral v drugem topilu (ki je nemišljivo s prvim topilom), tako da se bo en izomer raztopil v prvem topilu, drugi izomer pa v drugem topilu. Kaj menite na podlagi tega?
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Potem ne droge odgovor...
Notdrugs
- pred 13 dnevi - urejeno pred 13 dnevi
To je res zanimivo! Vidim, kako ti zadržki precej olajšajo komercialno proizvodnjo. Ne zgodi se prav pogosto, da bi v osnovnih navodilih dobili razmejene "podrobnosti o masovni proizvodnji", zato hvala za to.
Kasneje, ta teden
tudi če V raztopini mononatrijev d-tartrat nato prednostno tvori vodotopno sol z d-metamfetaminom, medtem ko se lahko l-metamfetamin (ki še vedno ostaja v obliki proste baze) ekstrahira z nepolarnim topilom ...
Mislim, da imate težave z razumevanjem... to je dejansko izvedljivo
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azol
- Pred 6 dnevi
Naproksen bi bil zanimiv reagent za kiralno razreševanje aminov
PsychedStrawberry
- 6 dni nazaj
Kako to?
SunderedValley
- Pred 6 dnevi
To je bilo storjeno že prej IIRC.
Hitro sem ga prebral precej težko, vendar se je zdelo, da je soglasje "deluje zelo dobro, včasih se lahko naredi še ceneje z uporabo drugih metod". Moral bi biti na bodisi tukaj, podnaročnik drog ali Vespiary.
1Azole
- Pred 6 dnevi
Dostopen, enantiomerno čist, uporabna funkcionalnost karboksilne kisline, velik pi sistem, aril metoksi, zaradi vsega tega se zdi kot uporaben kandidat, pri čemer sta zadnja dva deskriptorja razloga, da bi lahko bil še posebej zanimiv
Zakaj je torej moja objava boljša?
Ne, ne bom navedel podrobnosti, kot sta temperatura in čas, vse je v izvirnem papežu Peachy.
Ne, če lahko dobite DCM benzen itd. itd. ne bom vam povedal ustreznega topila, ki ga lahko uporabite, saj je vse USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, tukaj panj itd... bodo imeli vse odgovore.
In ne, ne bom vam izračunal molov. In če me bo še ena oseba, ki me bo vprašala o času itd...
Bodo ignorirani vse je dobro dokumentirano
Še enkrat za vsakogar 1 še enkrat
Notdrugs
Pred časom sem slišal, da so nekateri laboratoriji uporabljali naproksen (kot NSAID) kot enantiočisto kislino. Vendar o tej metodi nisem mogel najti nobenih informacij, zato res ne morem trditi z gotovostjo.
Jaz sem kopal...
u/Notdrugs
Notdrugs
- pred 13 dnevi - urejeno pred 13 dnevi
To je res zanimivo! Vidim, kako ti zadržki precej olajšajo komercialno proizvodnjo. Ne zgodi se prav pogosto, da bi v osnovnih navodilih dobili razmejene "podrobnosti o masovni proizvodnji", zato hvala za to.
spet teorija L VICKS na D meth . Ali je to MOŽNO, da. Ali to lahko stori nekdo, ki ni razvil poti mdma, ki ni dobro dokumentirana, da. Ali lahko nekdo, ki sprašuje, ali lahko uporabi 40% etanol , DSMO proti DCM itd. itd. ni pripravljen
Ali lahko naredite MDA/MDMA iz kave/kofeinske kisline ali podobno... da. Ali se zdi 12 % razmerje med ceno in donosnostjo smiselno, ko so piperonalni akatat ali drugi analogi za drobiž in lahko piperonal naredite v 1-2 korakih, od tam pa safrol ali izosafrol ... samo zato, ker lahko, ne pomeni, da bo pridobivanje 10 g inhalatorjev Vicks "stroškovno učinkovito".
Morda boste morali kopati za vsakogar, ki bere, vendar vsakdo z razumevanjem ts2, da bi naredil svoje lastne predhodnike ali predhodnike, je to smiselno. Če ste ga upoštevali kot zemljevid in kompas in ne kot recept
Medtem ko vsakdo želi, da bi bilo A + B + tekočina + toplota narediti kemikalijo X in to deluje 0-80-95% časa.
Tam je čas, ko poskusite narediti torto, vendar naredite kruh.
Na primer dodajanje 1 preveč ogljikovih hidratov itd. itd. Rekristalizacija in ločevanje polimorfizma ali ločenih entiomenov je umetnost sama po sebi.
Žal so moje stvari NOVA proizvodnja MDMA in MDP2P in manj kiralne resulacije, vendar lahko berem papeža dovolj peachy, da stojim z 99 % podpore in če kdo želi poke holes, naj bo tako. In se bom pogovarjal ampak prosim ne kakšna vprašanja o topilih ali izračunih molov vse je objavljeno prej in je def izvedljivo