Da, IV Cat ... is ... the cat's meow ... so to say. Rekel bi, da je verjetno veliko bolj razširjen in priljubljen, kot si morda mislite. Vedno sem sovražil vohanje mačke. Sovražil sem vonj in okus, pa tudi stvari, ki sem jih imel, so me peklenski pekli. Večina ljudi, ki jih poznam, bi jo v primerjavi z drugimi potmi raje IV. Verjetno najbolj intenzivna naglica/izkušnja, o kateri lahko razmišljam, da stoji sama po sebi. Kar zadeva intenzivnost, je tam gor z intravenoznim kokainom, vendar po mojem mnenju veliko bolj, poleg tega traja malo dlje, zato je še bolje ... lahko se umiriš in v njem uživaš. Dober je za dva odmerka, preden "čarobnost" izgine in je samo še stimulativen. Z drugimi besedami, toleranca se hitro razvije. Približno 30 minut po strelu boste višji kot mofo, pri višjih odmerkih (.25g in več) boste imeli motnje vida. 0,3-.4 je res dober odmerek, več in res ste v tem, da bi zmagali. V bližini imejte nekaj hladne vode za pitje in pleskanje po glavi (to rad počnem) - postane mi tako vroče, da začne voda iz mene izhlapevati in iz glave mi gre para.
Kakor koli že, po približno 30 minutah boste začeli padati in verjetno boste želeli približno takrat ponovno uporabiti odmerek, če lahko. Po začetnem navalu boš še uro ali dve naveličan, vendar se bo to zmanjšalo in upajmo, da boš kmalu zatem lahko zaspal. Padec ni tako slab, ne tako slab kot pri kokainu. Resnično pomaga, če imaš nekaj podvozja. Opiat, benzo, morda celo kakšen pomirjevalo - seroquel (quetiapine) in zyprexa (olanzipine) delajo čudeže za ublažitev padca in tesnobe ter omogočajo odlično izkušnjo.
V preteklosti sem opazil, da če sem nekaj dni pred uporabo mačka užival kokain, zlasti IV, je bila izkušnja bistveno manjša. Nekateri bi lahko celo mislili, da so jim prodali ležalne droge ali da preprosto ni bilo tako dobro. Enkrat ali dvakrat sem intravenozno uporabil mačka, preden sem dobil resnično polno izkušnjo, in to je bila velika razlika. Če torej lahko, si pred uporabo mačka privoščite premor, če lahko, in ta nasvet prenesite vsem, ki razmišljajo o uporabi mačka. To je skoraj kot izkušnja MDMA. Poskrbeti želite, da so vaši možgani sveži, napolnjeni in pripravljeni, da jih preplavijo čarobne snovi. V nasprotnem primeru ne izkoristi svojega polnega potenciala in je le nekakšna potrata.
Če greš na IV, ga ne "pošlješ domov", dokler ne veš, da si v tej žilici dobro. Priskrbite si lepo zastavico/register in jo preizkusite tako, da vanjo natočite kri, če jo poplavi ... potem udarite po tem sranju in se držite kot pribito! To ni nekaj, za kar bi si želeli vzeti čas in delati počasi. Zadnja stvar, ki si jo želite, je, da bi zadeli polovico, nato pa bi se morali truditi, da bi spet dobili register. Spoznajte svoj odmerek, poiščite ga in samo pošljite to mutha fucka. Vsakič uporabite novo iglo in jo dobro zavežite. Uporabi dovolj vode, da se maček ne začne kristalizirati, vendar tudi ne preveč, da bi otežil rokovanje z brizgalko. 0,05 g za 0,1 ml je po mojem mnenju dobro razmerje. Tako bo 0,5 g v brizgi za 1 cm3. Torej bo 0,3 do 0,4 približno 60-80 centov. Preden raztopino natočite v brizgalko, jo segrejte in seveda filtrirajte z vato, vendar bi se morala raztopina dobro pripraviti tudi brez nje. To je res vse, kar morate vedeti.
Ostanite varni in uživajte o7