- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
Zdravim Vas
- Language
- 🇸🇰
- Reaction score
- 7
- By filipian67
-
08 Oct
Pozdravljen, Spiritus, dobrodošel ... Lahko se predstavite na ...., da bomo lahko začeli graditi strukturo tem, ki jih bomo tu začeli obravnavati
↑View previous replies…
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
modafen ali nurofen ali paralen grip zeleni vsebuje psevdoefedrin najlažje, vsaj zame, je "straight to E" google it type "straight to E erowid" in kliknite prvo povezavo potrebujete tehnični bencin aceton toluen vse, kar je na voljo v barvi obstaja metoda, pri kateri morate uporabiti klorovodikovo kislino, da dosežete nevtralno PH v vodni plasti, je zapletena, ker lahko pretiravate s PH in nato dodate natrijev hidroksid in to je zajebana zmeda, vendar je straight to E lažje združite vse to in ga izparite, vendar bodite previdni pri izhlapevanju je zelo vnetljivo. latke je treba delati po možnosti na prostem na dvorišču in izpihovati pare z ventilatorjem jaz sem doživel eksplozijo in velik požar ko sem delal približno 100g pseudo naenkrat v velikem jansky kozarcu sem imel približno pol litra teh kemikalij in medtem ko sem polnil ročni ventilator so se pare zbirale ko sem dal ventilator na to in ga vključil je nastala iskra in se je vžgalo potem bodite zelo previdni jasno metoda HCL po kapljah na PH7 je varnejša
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
Strinjam se, da je metoda s psevdofosforjem trenutno bolj zapletena, ker fosforja ni več tako lahko dobiti kot nekoč in je edini način za pridobivanje RP (rdečega fosforja), da ga postrgamo z vžigalic, Jod ni problem ampak dobiti psevdo za iti iz lekarne v lekarno mislim da nosi tveganje nekdo lahko opazi da gre v lekarno pogosteje prihodnost je met iz P2P samo ne vem kako je s kvaliteto na splošno se mi pozna da je met iz P2P nekako šibkejši kot met iz psevdo
- Reaction score
- 42
D-meth bo vedno samo D-meth, ne glede na to, kako je bil sintetiziran. p2p meth proizvaja racemični meth 50%L-meth50% D-meth, zato morate po sintezi razdeliti izomere. Študija vprašajte na forumu tam je veliko velikih koristnih ljudi, ki bodo razložili vodnik na pravo pot. Kar koli že naredite, si zapomnite, da ne prodajte drog na Slovaškem. Dober nasvet
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
- Deals
- 1
To je bil odgovor, ki sem ga iskal, in točno to, kar sem potreboval. Najlepša hvala
- Reaction score
- 0
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
kako ste mislili ne prodajte ga svk ali ste mislili prek DNM kot po pošti?