Kako naj prodajalci uporabljajo vaše spletno mesto?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ali bi mi torej plačali in bi za njih pripravil objavo?

Ali naj plačajo, da imajo račun na mojem spletnem mestu, ali jim omogočim, da imajo račun brezplačno, nato pa jim zaračunam majhno pristojbino, ko nekdo kupi pri njih?

Ali bi bila to enkratna ali mesečna pristojbina (za nakup računa).

Vem, da je to verjetno osnovno znanje, vendar tega še nikoli nisem počel.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Vsako podjetje ima svoje težave in če imate rešitev za katero koli od njih, boste postali iskani.
Težave se pojavljajo na področju trgovine z zdravili:
- Tehnike sinteze
- Pridobivanje reagentov
- Distribucija.

Zavezani smo k reševanju vseh treh vprašanj, kmalu bomo lahko te težave rešili skoraj nemudoma.
Če je vaš cilj samo zaslužiti denar in kopirate modele drugih ljudi, so vaše možnosti za uspeh praviloma minimalne.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Pravilno sem vam odgovoril. Razumem, na kaj se nanašajo vaša vprašanja, želite začeti spletni posel z drogami, da bi zaslužili denar. Vaša želja po tem je motivirana le z idejo, da je trgovina z drogami donosna sama po sebi. To je napačno prepričanje. Kot je dejal eden od naših uporabnikov, je to drag hobi.
Svetujem vam, da se potrudite in se sami naučite osnov, potem boste razumeli, kaj sem mislil v zgornjem prispevku.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
moja vprašanja so bila samo o tem, kako naj prodajalcem omogočim uporabo mojega spletnega mesta in kaj bi bila najboljša možnost za prejemanje denarja, nisem želel, da zveni, kot da me zanima samo denar, iz tega se lahko naučim veliko stvari, če to naredim prav.

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis je odgovoril na vaše vprašanje, da.
Kategorija "Distribucija" se nanaša na trgovanje z vašim izdelkom, in ne moremo vam dati zemljevida ali kaj podobnega, morate ga preučiti in narediti svojega, ljudje ne bodo pokazali svojega procesa na forumu, mislim, na izvirno in varno možnost.

Vedno lahko uporabite zaupanja vredne trge in ustvarite račun, btw, priporočam, da to vseeno storite kot test in preberete ekipe.
goodlucky