Question Kako izbrisati sledi prstnih odtisov iz prozornih plastičnih vrečk z zadrgo in iz papirnatih kuvert?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
Ali obstaja kakšna učinkovita tehnika za odstranjevanje sledi prstnih odtisov iz plastičnih vrečk z zadrgo, papirnatih pisemskih ovojnic, da jih organi pregona ne bi odkrili?
Hvala!!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Najbolje je, da jih ne dajete tja, vendar so sestavljeni iz olja malo soli, nekaj organskih snovi (kožnih celic) in vsega, kar je na vaših prstih Več stvari raztaplja olje, ki je v prvi vrsti vzorec th vašega odtisa. Izopropil ali kakršen koli alkohol visoke trdnosti na prtičku in temeljito obrisan bi to storil na plastiki. Pri papirju je nekoliko težje, saj so se olja in sol vpili v papir. Po mojem mnenju je najbolje, da ga zabrišete in izbrišete. Servieto namočite v slano vodo in podrgnite območje. Počakajte, da se posuši, in nato uporabite alkohol. Če postavite predmete pod pokrov in na disk, ki je prav tako pod pokrovom, natočite nekaj superlepila, bi morali hlapi CA po nekaj urah razkriti morebitne prstne odtise. Tako lahko testirate in eksperimentirate ali se vsaj prepričate, da so zabrisani. Če jih opazite, jih postrgajte z nožem, dokler ne postanejo neuporabni. Policija jih z metodo, ki ste jo že uporabili, ne bo mogla obnoviti. To je moje mnenje in ne pomeni pravnega nasveta ( odgovoren bi bil le, če bi mi za nasvet vseeno plačali).

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
Ali obstaja kakšna vrsta rokavice, ki ne pušča sledi prstnih odtisov, ko se nečesa dotaknete?
Hvala!!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ja vse je treba prevesti. Poleg brezprstnih rokavic se ne spomnim niti ene rokavice, skozi katero se vidijo vaši prstni odtisi. Lateks vinil usnje umetno usnje pletene rokavice uhh palčniki nogavice v rokah ... vse te bodo preprečile, da bi na nečem pustili prstne odtise. Vse, kar je fizično med vašimi prsti in predmetom. Prepričajte se, da pod etiketo zavihka ne prilepite dlake, če je na njem korenina, je tam DNK. Morda razmislite o mrežici za lase ali nogavici na glavi.