Najbolje je, da jih ne dajete tja, vendar so sestavljeni iz olja malo soli, nekaj organskih snovi (kožnih celic) in vsega, kar je na vaših prstih Več stvari raztaplja olje, ki je v prvi vrsti vzorec th vašega odtisa. Izopropil ali kakršen koli alkohol visoke trdnosti na prtičku in temeljito obrisan bi to storil na plastiki. Pri papirju je nekoliko težje, saj so se olja in sol vpili v papir. Po mojem mnenju je najbolje, da ga zabrišete in izbrišete. Servieto namočite v slano vodo in podrgnite območje. Počakajte, da se posuši, in nato uporabite alkohol. Če postavite predmete pod pokrov in na disk, ki je prav tako pod pokrovom, natočite nekaj superlepila, bi morali hlapi CA po nekaj urah razkriti morebitne prstne odtise. Tako lahko testirate in eksperimentirate ali se vsaj prepričate, da so zabrisani. Če jih opazite, jih postrgajte z nožem, dokler ne postanejo neuporabni. Policija jih z metodo, ki ste jo že uporabili, ne bo mogla obnoviti. To je moje mnenje in ne pomeni pravnega nasveta ( odgovoren bi bil le, če bi mi za nasvet vseeno plačali).