Pozdravljeni vsi, tukaj sem nova. Ali lahko kdo od vas, ki ste izkušeni, z mano in drugimi zainteresiranimi deli kakšno dobro in učinkovito metodo za domačo proizvodnjo tega efedrinskega prekurzorja? Imam benzaldehid, kvas, melaso in vedro za alkoholno fermentacijo. Že nekaj časa zbiram informacije, v svoj jezik sem prevedel patent (US6271008) in nekatere druge študije, zanima me ta postopek, na žalost se ne spoznam na to napredno kemijsko kodo, rad imam, če je znanje podano jasno, večina teh študij pa je napisana v jeziku znanstvenikov, težko se je dokopati do konkretnih, doslednih informacij, ne bi pa rad kaj pokvaril, če bi kaj naredil netočno, zato prosim, da me izkušeni s to metodo vodijo korak za korakom kot razumevajoči starš za roko. Verjamem, da je to mogoče poenostaviti v navodila v podobnem slogu (prednostna predloga primera):
Za pridobitev 100 g fenilacetokarbinola (z metodo biotransformacije) morate:
1) V vedro dodajte x mililitrov/gramov melase, nato dodajte (x) gramov kvasovk
2) Po 24 urah dodajte (x) mililitrov/gramov benzaldehida
itd.
Ali mi lahko pomagate to navodilo natančno dopolniti, da bo v prihodnosti služilo meni in drugim, ki jih zanima proizvodnja l-PAC? Ali pa sem spregledal kakšno nit, ki bi me zlahka usmerila k rešitvi? Pomagajte mi poenostaviti to uganko. Lep pozdrav!
Za pridobitev 100 g fenilacetokarbinola (z metodo biotransformacije) morate:
1) V vedro dodajte x mililitrov/gramov melase, nato dodajte (x) gramov kvasovk
2) Po 24 urah dodajte (x) mililitrov/gramov benzaldehida
itd.
Ali mi lahko pomagate to navodilo natančno dopolniti, da bo v prihodnosti služilo meni in drugim, ki jih zanima proizvodnja l-PAC? Ali pa sem spregledal kakšno nit, ki bi me zlahka usmerila k rešitvi? Pomagajte mi poenostaviti to uganko. Lep pozdrav!