- Reaction score
- 18
Razumem, kaj želite povedati. Nisem novinec v svetu zdravil. Sem novinec v svetu sitenčnih zdravil. Vendar ne pri prodaji.
Očitno sem zelo previden. Enako pričakujem tudi od drugih. Toda s pravim stikom je mogoče marsikaj. Zagotovo ne bo zaman vložen trud te osebe.
Imate kakšne nasvete zame?
Naj samo odpiram teme za informacije od A do Ž? Tukaj sem že videl videoposnetek o izdelavi SPEED. To je lepo za znanje. Bolj iščem izkušnje s kakšno večjo opremo. Seveda želim začeti tudi z manjšo. vendar namen govori sam zase. Zanima me samo MDMA/Ecstasy in SPEED.
Hvala za komentar.
Očitno sem zelo previden. Enako pričakujem tudi od drugih. Toda s pravim stikom je mogoče marsikaj. Zagotovo ne bo zaman vložen trud te osebe.
Imate kakšne nasvete zame?
Naj samo odpiram teme za informacije od A do Ž? Tukaj sem že videl videoposnetek o izdelavi SPEED. To je lepo za znanje. Bolj iščem izkušnje s kakšno večjo opremo. Seveda želim začeti tudi z manjšo. vendar namen govori sam zase. Zanima me samo MDMA/Ecstasy in SPEED.
Hvala za komentar.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Če se želite lotiti velikega obsega, na primer a olja iz apaana, in želite v enem tednu pretvoriti 1000 kg apaana, potrebujete:
2 x 1200-kilogramsko posodo z mešalom
2 x komplet za parno destilacijo s prostornino 200 l
1000 kg apaana
1250L fosforja
1000L formamida
350L mravljinčne kisline
500 kg kavstične sode
Mislim, da potrebuješ približno 200k, morda celo malo več. Dobro mesto na Nizozemskem stane okoli 7500/10000 evrov na teden. In dobički iz nafte so zdaj zelo nizki. Cena a-olja je zdaj približno 525-600 evrov za liter.
Če potrebujete več informacij o čemer koli, mi pišite, tudi jaz sem z Nizozemske.
2 x 1200-kilogramsko posodo z mešalom
2 x komplet za parno destilacijo s prostornino 200 l
1000 kg apaana
1250L fosforja
1000L formamida
350L mravljinčne kisline
500 kg kavstične sode
Mislim, da potrebuješ približno 200k, morda celo malo več. Dobro mesto na Nizozemskem stane okoli 7500/10000 evrov na teden. In dobički iz nafte so zdaj zelo nizki. Cena a-olja je zdaj približno 525-600 evrov za liter.
Če potrebujete več informacij o čemer koli, mi pišite, tudi jaz sem z Nizozemske.
- Reaction score
- 4
Prosim, DM v zasebni potrebujejo pomoč pri MDMA in so pripravljeni donirati za izobraževanje, če je to koristno.