- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Okej, zdaj sem naredil veliko iztočnic in lahko rečem, da če kokain segrejete nad 70 °C, ga boste razbili. Če pa ostanete pod 60 °C, lahko precej pospešite sušenje. Na primer, pranje z acetonom lahko opravim v nekaj minutah. Rezultat bo udoben za uživanje. Pomembno je, da morate še vedno acetonsko mokro skodelico iz posušenega filtra postaviti v lomilec na grelno ploščo. Še naprej krmilite in drobite kristale, dokler se nič ne prilepi na čašo.
Poskusil sem prati z etanolom pri 70 °C in sem dobil skoraj neaktivni prašek. Torej dve teoriji. Zdi se, da kokain in etanol pri temperaturah nad 70 °C reagirata drug z drugim in tvorita nekaj, kar ni prijetno, ali pa se del hcl zlomi. Ali kdo ve, zakaj? Ali bi lahko moj izdelek razrezali s sladkorjem?
Poskusil sem prati z etanolom pri 70 °C in sem dobil skoraj neaktivni prašek. Torej dve teoriji. Zdi se, da kokain in etanol pri temperaturah nad 70 °C reagirata drug z drugim in tvorita nekaj, kar ni prijetno, ali pa se del hcl zlomi. Ali kdo ve, zakaj? Ali bi lahko moj izdelek razrezali s sladkorjem?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Če želite pospešiti sušenje, uporabite vakuum. Vaš kokain bo 100 % varen in zdrav =) Etanol in aceton zelo dobro raztopita kokain hidroklorid.
Nista. Domnevam, da izperete svoj čisti kokain HCl in pustite nekaj nečistoč na filtru.
Nista. Domnevam, da izperete svoj čisti kokain HCl in pustite nekaj nečistoč na filtru.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
namesto segrevanja c na ploščici segrejte ploščico tto 70, vzemite jo ven , vzemite si čas prilepite epizodo breakin bbad , lahko si obrijete glavo vzgojite brado, nato prilepite koks na vročo ploščo