- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, poskusite s 400 grami, boste videli, kako toplo postane, gramov na 10L. Spomnim se, da sem moral napolniti vrečko z aluminijasto folijo, približno 2/3 je bilo 25L/30L belo vedro s pokrovom. To je bilo navsezadnje preveč folije, potrebujete manj, vendar morate preveriti, koliko manj sem pozabil gramov. na 200L boben, lahko uporabite tudi 100 ne bo šlo gor.
Če želite ujeti hlape metilamina, naredite mehurček v kanistru HCL in nato v vodi.
10L je postalo 12L s ph 12 z BMK (metamfetamin s prosto bazo)
Reakcija gre na glavo samo, če uporabljate alu iz supermarketov, dobite alu iz trgovin sisha iz laboratorijskih trgovin, ki je GOSTEJŠI.
Psst zamenjajte živo srebro z galijem, enostavno se lahko destilira in vse spojine lahko ponovno uporabite, poleg tega ni strupen in zelo enostavno se reaktivira s HCL 37 in rekristalizacijo.
Če želite ujeti hlape metilamina, naredite mehurček v kanistru HCL in nato v vodi.
10L je postalo 12L s ph 12 z BMK (metamfetamin s prosto bazo)
Reakcija gre na glavo samo, če uporabljate alu iz supermarketov, dobite alu iz trgovin sisha iz laboratorijskih trgovin, ki je GOSTEJŠI.
Psst zamenjajte živo srebro z galijem, enostavno se lahko destilira in vse spojine lahko ponovno uporabite, poleg tega ni strupen in zelo enostavno se reaktivira s HCL 37 in rekristalizacijo.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Ali galij pripravite v klorid ali lahko uporabite nitrat? Videl sem nekaj člankov o ga/alovih redukcijah. Ali je kdo to že poskusil? Super bi bilo, če se mi ne bi bilo treba ukvarjati s tako strupenimi hlapi in nato z odstranjevanjem odpadkov.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Naj galij reagira s HCL (v vodni raztopini). Izginjanje galija pomeni, da se pretvori v klorid.
Nato ga zamrznite, morda z acetonom za morebitno umazanijo, ali pa ga posušite s kuhanjem.
Nato ga zamrznite, morda z acetonom za morebitno umazanijo, ali pa ga posušite s kuhanjem.