- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Sem iz ZDA.
Srednji zahod
Z zahodne obale, Kalifornije in Seattla.
Zdaj živim na srednjem zahodu
Srednji zahod
Z zahodne obale, Kalifornije in Seattla.
Zdaj živim na srednjem zahodu
- Reaction score
- 40
Hej, Jesse jades, tudi sam sem v Oklahomi. Lepo te je spoznati, človek! Katere vrste drog uporabljaš, izdeluješ ali prodajaš? Katera je tvoja najljubša droga?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 40
To je pravzaprav kraj, kjer sem dejansko dosegel omejen uspeh, vendar sem jih zmlel v prah, nato raztopil v 90-odstotnem izopropilalkoholu in filtriral, nato pa se izognil, nato sem nastale kristale opral z dvema deloma acetona, preden sem zaupal, da bo poskus zagotovo uspel. In tudi takrat sem dobil le 1,5 grama psevdo in končnih 0,7 grama dobrega starega met.... FRUSTRATING!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Dude, nikoli nisi poskusil mdma? mislim, da sem ti odgovoril na zasebno sporočilo. če ne, pošlji še eno. moramo te priklopiti. vsak mora enkrat v življenju poskusiti. Nekaj sem jih imel leta 92 in od takrat se trudim, da bi prišel do tega, da bi jih naredil. Ne bom jedel tistih stisnjenih odpadnih tablet, ki jih ljudje prodajajo. kar koli že so, niso mdma. Obupal sem nad tabletami. Zadnja serija, ki sem jo naredil s tabletami, je bila leta 07, ko sem dobil popped. za izdelavo dovolj za lastno uporabo. Porabil sem 20 dolarjev na teden in naredil dovolj, da je trajalo ves teden. moja stara gospa je bila naravnost in ni vedela, da to počnem.
Ko sem začel, je to ravno šlo iz mode in vedno sem ga obravnaval kot pinicle proizvodnje. skupaj z mdma. zato sem dobil kilogram bmk glicidata in kilogram metilamina iz Kitajske. sčasoma sem ga ugotovil. preden sem začel dobivati rezultate, sem jih zažgal veliko. Vrnila se mi je ena serija 100 gm.
Ko sem začel, je to ravno šlo iz mode in vedno sem ga obravnaval kot pinicle proizvodnje. skupaj z mdma. zato sem dobil kilogram bmk glicidata in kilogram metilamina iz Kitajske. sčasoma sem ga ugotovil. preden sem začel dobivati rezultate, sem jih zažgal veliko. Vrnila se mi je ena serija 100 gm.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Kot 2 unči. ostali so bili strašni kvasovniki. Mislim, da sem to ugotovil in bi bilo zdaj bolje. enako je bilo s pmk gikidatom. ugotovil sem ga na koncu. sranje je čisto in čisto
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Zasebno sporočilo in dokler ste pripravljeni uporabiti depozit, lahko nekaj dogovorimo. če želite samo nekaj zadetkov, lahko stisnem čiste kristale. ali gram. cena je določena, vendar lahko dodam nekaj več, če naročite in napišete oceno. Lahko vam pošljem gram, ki ga kupite, in nekaj stisnjenih polnih stiskalnic supermana. polna moč je 160 mg. Več ne bi vzel. Sam imam raje 120 ali več mg, vendar si občasno privoščim poln odmerek. Ne morem hoditi zelo dobro na tolikšni količini, vendar zelo priporočam, da ga poskusite na visoki ravni, nato pa zmanjšajte na tisto, kar vam je všeč. tudi toleranca osebe gre veliko hitreje in višje kot katera koli druga droga, ki sem jo naredil. Če ga uporabljam vsak dan, ga ne vzamem nazaj.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
GGoddammit. Trikrat je moje tipkanje izginilo na tej glitch fucking aplikaciji.
Pm me. Sploh se ne spomnim, kaj sem napisal. def ne poskušam ponoviti
Pm me. Sploh se ne spomnim, kaj sem napisal. def ne poskušam ponoviti
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 41
- Deals
- 3
Hej,
pravkar sem videl, da ne moremo povedati, kje imamo druge oblike komunikacije. Vesela sem, da sem to videla, ker bi to storila brez razmišljanja. Na oglasu imam svoje podatke. če bi se radi pogovarjali brez tega vmesnika. Vedno bom zahteval uporabo spremstva tukaj na bb, vendar sovražim pošiljanje besedil
pravkar sem videl, da ne moremo povedati, kje imamo druge oblike komunikacije. Vesela sem, da sem to videla, ker bi to storila brez razmišljanja. Na oglasu imam svoje podatke. če bi se radi pogovarjali brez tega vmesnika. Vedno bom zahteval uporabo spremstva tukaj na bb, vendar sovražim pošiljanje besedil
- Reaction score
- 40
Če vas torej prav razumem, ste kupili vse te predhodnike in večino od njih prežgali, ko ste se učili izdelovati MDMA? In verjamete, da veste, kaj počnete zdaj, in da bi imeli boljše rezultate? Ste imeli samo eno uspešno sintezo? In iz nje ste dobili nekaj unč dobrega MDMA? Ali imam vse v redu? Prekleto, zvenim, kot da se obnašam kot drek, ko to berem nazaj, ampak v resnici ni tako! Samo pojasnjujem, ali sem razumel, kar ste mi povedali. Vsekakor občudujem tvojo odločnost in slog! Dude, ti si človek!