Enostavna sinteza metilona (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
HI, Hvala za delitev te sinteze, mislim, da je zelo jasna.
Sem iz Južne Amerike in tukaj je malo težko najti DCM. Vendar ga lahko poskušam najti na kakršen koli način. Morda ga bom kupil na Kitajskem.
Želim vprašati. Ali lahko vse regente navedete na seznamu s količinami, da bom lažje razumel, kaj moram kupiti. Če je mogoče, tudi z okvirno ceno.
Hvala!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
305
V preglednici je navedena gostota 40 % metilamina 0,89 g/cm3, zato v 20 ml dobimo 7,18 g čistega plina metilamin.
Primerjajmo molekulske mase metilamina in njegovega hidroklorida:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Razmerje = 2,174
Če uporabite razmerja iz sinteze, boste potrebovali 15,6 g metilamin hidroklorida, da nadomestite 20 ml 40-odstotne raztopine metilamina.
Metilamin hidroklorid je treba predhodno raztopiti v razmerju 1 g na 2,5 ml vode (15,6 g in 39 ml).
Pripravite raztopino natrijevega hidroksida (NaOH) iz 18 g in 54 ml vode, pustite, da se ohladi, in jo prelijte v bučko z raztopino 2-bromo-3,4-metilendioksipropiofenona. Nato dodajte raztopino metilamin hidroklorida. Nato nadaljujte v skladu z navodili.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Hello, I'm doing the math, and I see that the molar ratio of NaOH isn't equivalent with methylamine HCl. It doubles. It's for some reason?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Želim poskusiti s kemijsko sintezo bk-MDMA Vse potrebne kemikalije sem že kupil, začel bom neposredno s predhodnikom 2-bromo-3',4'-(metilendioksi)propiofenon (številka CAS: 52190-28-0), saj sem ga že kupil pri kitajskem dobavitelju kemikalij in plačal 280 dolarjev za 1 kg z vključenim prevozom, od 25 kg naprej pa bom plačal 200 dolarjev za vsak kg.
kg z vključenim prevozom.

40-odstotno vodno raztopino metilamina sem kupil pri poljskem dobavitelju, čeprav ga ni bilo lahko najti, drugi kemični izdelki pa so zlahka dostopni na nacionalnem trgu, razen 36-odstotne klorovodikove kisline, našel sem le 35-38-odstotno analitsko klorovodikovo kislino, ki sem jo kupil, magnezijev sulfat nisem vedel, katerega kupiti, zato sem kupil brezvodnega.

Sledil bom naslednji kemijski sintezi bk-MDMA, saj se mi zdi lažja od tiste, ki ste jo delili, vendar se morda motim, zato bi želel, da mi podate svoje mnenje.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Hvala!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Someone asked me the other day about using sesamol to get MD-P1P, and it looked possible. Any opinion on that?
DBVaQ6hicT