- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Menite, da potrebujete le šibko bazo Amonijev acetat, cikloheksilamin in n-buti morda se motite, vendar lahko vedno poskusite
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Ya amonijev acetat bo tisti, ki bi ga mislil....
Pred 2,5-di bom izbral 3,4,5-triMEOba. Zgolj zato, ker reagira z nitrometanom in ste na poti do meskalina in še vedno sem potem svoboden, da poskusim uporabiti nitrometan tudi za izdelavo 3,4,5-TMA.
V nekem trenutku želim narediti 2c-b, vendar me bromiranje na splošno straši - imam 1 kubični centimeter, ki sem ga kupil pred leti in je shranjen v steklenički, v kateri je prišel, vendar uporaba plina zveni še bolj strašljivo!!
Ali ne obstaja način, kako bromirati nekaj brez uporabe elementarnega broma?
Pred 2,5-di bom izbral 3,4,5-triMEOba. Zgolj zato, ker reagira z nitrometanom in ste na poti do meskalina in še vedno sem potem svoboden, da poskusim uporabiti nitrometan tudi za izdelavo 3,4,5-TMA.
V nekem trenutku želim narediti 2c-b, vendar me bromiranje na splošno straši - imam 1 kubični centimeter, ki sem ga kupil pred leti in je shranjen v steklenički, v kateri je prišel, vendar uporaba plina zveni še bolj strašljivo!!
Ali ne obstaja način, kako bromirati nekaj brez uporabe elementarnega broma?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Da, Rabidreject, bromiranje ni več problem. Vzemite nekaj NBS (N-bromosukcinimida). Vendar morate imeti izdelan čist 2c-h Hcl ali 2c-h oksalat. Vendar to ni tako težko.
Zdaj obstaja nestrupena in varna sinteza 2c-b, ki jo lahko naredite doma. NaBH4 + redukcija Cu(II)Cl in bromiranje NBS. In dejansko deluje dobro tudi pri večjih količinah.
Svoj zapis o 2c-b bom sčasoma kopiral/prilepil.
Zdaj obstaja nestrupena in varna sinteza 2c-b, ki jo lahko naredite doma. NaBH4 + redukcija Cu(II)Cl in bromiranje NBS. In dejansko deluje dobro tudi pri večjih količinah.
Svoj zapis o 2c-b bom sčasoma kopiral/prilepil.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Pomen tega prispevka je pravkar prišel na dan. Ogromna zahvala za nekaj preprostih besed! Haha