Hej,
@sadow, kaj se ti zdi visok honorar?
Precej sem se odpovedal vplačilu in izplačilu FIAT, ne da bi poslal sliko moje mame, ki me je rodila, ali predal velik odstotek pristojbin ... to je tako jebeno smešno. Ampak! Vi, lopovi, nelojalni in nesodelujoči državljani, morate biti hvaležni, ker vas lahko tako zaščitimo, ne pa sledimo
Ne vem, kakšen je vaš cilj, ampak v mojem primeru želim samo skriti transakcije, ne pa jih oprati. Za pranje si oglejte metodo
@KokosDreams /
@BevItUp, ki se nahaja tukaj
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...s/how-to-launder-your-money-in-2-clicks.7823/.
Po preučitvi več metod sem se odločil za to:
Cash App uporabljam kot vstopno in izstopno rampo. Izvedel sem popoln KYC, vendar je to edino mesto, kjer sem to storil.
@Gordon Ramsay ali kdo drug vam bo morda celo lahko pomagal pri tem.
- Za vplačilo denarja uporabite katero koli kreditno ali debetno kartico. Ponujajo tudi bančne nakazila in (res kul) gotovinske pologe na prodajnih mestih.
- Jaz depozit uporabim za nakup bitcoinov v omrežju Lightning (pristojbina ~1,50 USD).
- Pošljem v denarnico Guarda defi (pristojbina je nekaj centov v omrežju Lightning)
- Zamenjam za Monero. (pristojbina se spreminja in ne razumem, kako jo izračunavajo, vendar sem nazadnje plačal 2,64 USD)
- Guarda samodejno upravlja izmenjavo P2P v ozadju, vendar to včasih traja dolgo
- Pošlji v ločeno denarnico Monero (pristojbina je nekaj centov, moja zadnja pristojbina je bila manj kot en cent)
- Zdaj lahko počnem, kar hočem
V bistvu lahko za manj kot 5,00 USD priročno kupujem Monero z uporabo plačilne kartice. Teoretično je na voljo le podatek, da sem kupil BTC na aplikaciji Cash App, ga poslal na drug naslov in nato še na drugega. Tu se sled ustavi.
Prav tako sem lahko zasnoval svojo zlobno zajebano debetno kartico Cash App, ki je narejena iz kovine.
Poleg tega sem namesto, da bi denar puščal v gotovini, tu in tam pobral nekaj dolarjev s trgovanjem z BTC z mojimi depoziti v Cash Appu.
Če ima kdo boljši način, naj mi sporoči.