Question Kaj je CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Gledal sem nekaj filmov o krekingu. kaj je krek? ali ga res kuhajo na štedilniku v kuhinji?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
da, vsekakor ga lahko pripravite doma z enostavnimi sestavinami iz katere koli trgovine kupite ne postanite preveč zasvojeni, vedno uporabljajte prave odmerke.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ali ste resni? Crack je kokain. Kokain, ki ga kupite ith, ki je grudast prah in se sveti, je kokain hcl. Nanj je vezana tista kislina, ki ga kemično zelo spremeni. Če uporabite bazo in nevtralizirate to kislino, je ni več in imate (prostozrnato) kokain. Kokainska baza. Bazični kokain. Dve najbolj priljubljeni metodi sta uporaba amoniaka, strupenega plina, raztopljenega v vodi (njegov ph je bazičen), druga metoda pa je uporaba natrijevega bikarbonata ali karbonata, ki imata bazičen ph. Izdelek bikarbonata in karbonata se imenuje krek. Običajno je izdelek bolj surov kot pri metodi z amoniakom, vendar je to posledica dodatnih korakov, ki so potrebni, da se iz njega odstrani strupeni amoniak, in crack je lahko enako čist kot kokain v prosti obliki, če ga očistite. Pripravljal sem ga na štedilniku, v mikrovalovni pečici, v žlički in na dnu popkanona. Verjetno sem ga naredil tudi na druge načine

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Hvala, ker ste si vzeli čas za razlago, sem iz države tretjega sveta, zato se opravičujem, če postavljam neumna vprašanja