Zahvaljujemo se vam za vaše informacije! Ja, lahko se zgodi, da se ne spomnim točno, katera številka je bila napisana na vrečkah, ki so vsebovale take RC-je..
Že majhna, drobna številka bi lahko pomenila vsekakor veliko razliko!
potem sem verjetno imel 2c-t-2. Mislim, da sem vzel celo večji odmerek, ker več kot 1 uro nisem čutil nobenega učinka, zato sem tudi drugega... Ko smo mladi, vsi delamo neumnosti
Zelo mi je všeč tvoj Nickame hehe.. SANDOZ je najboljša znamka, ki dela take neverjetne komercialne oglase in vsi njihovi farmacevtski izdelki, ki se zlorabljajo (kot so Oxy, fent obliži) - "čudežno" so najbolj primerni za take uporabe.
Oxy sandoz: odlepi se kot kondom, prevleka ni prilepljena na tablete
Potem je dovolj nežen pritisk, da tablete postanejo droben prah, ki odstrani vse ER.
Pomožne snovi so zelo nevtralne, zaradi česar je manj neprijeten Oxy za smrčanje in čudežno s PH praktično že dober za IV.
Obliži so bili vrhunski: preden so jih zakoni prisilili, da namesto vrečke z gelom namestijo derma obliž "proti zlorabi", je Sandoz takšnemu gelu, ki se običajno samo iztisne in pokadi, dodal sladilo!!! za najboljši okus pri kajenju
. Ali je kakšen razlog, zakaj bi sicer v derma obliž dali sladilo??
skrbite za sebe