Temelde OP ile aynı durumdayım, sadece sikloheksanon kullanarak triptofanın triptamine keton katalizini denedim.
Rodyum literatürüne göre bunu üç kez denedim ve iki seferinde triptofan çözünmedi bile, hepsi koyu (çözücü) kahverengiye döndü ve yapışkan (dönüştürülmemiş triptofan olduğunu varsayıyorum) sarıydı.
İkinci denemede boşver dedim ve çok daha fazla siklohekzanon ekledim ve triptofanı çözdü.
Daha sonra DCM veya metilen klorür ile karıştırdım ve şimdi yıkamak için biraz kabartma tozu veya soda bikarbonatı almam gerekiyor.
Daha sonra ne olduğunu gözlemleyeceğim - triptamini çökertmek için dondurucuya koymam gerekebilir - eğer gerçekten varsa!
Sarı yapışkan maddeyle ilgili olarak, ben de aynısını yaptım. DCM ile ekstrakte ediyorum ve sonra yıkayacağım - beni rahatsız eden şey, şişenin dibinde bir toz olmaktan asla vazgeçmemesi. Bir sürü kabarcık çıkardı ama bunu zaten geri akışa geçtiğinde yapıyor
diyebilirim - ayrıca tamamen yeni başlayan biri olarak, bu doğru olması oldukça zor bir reaksiyon.
Ayrıca nane veya nane dönüştürme yöntemini de denedim ama başarılı olamadım.
Tbh, şimdi siklohekzanonu biberden elde edilen ve yapılan belirli bir madde ile başka bir reaksiyon için kullanmayı düşünüyorum. Bu kadar kolay görünmesi beni şaşırttı.
Keşke birileri sentezleri doğru bir şekilde yazsa (sadece ben değilsem).
TLC'yi biraz daha incelemem gerekiyor - bunun için silika plakalarım ve küçük cam tüplerim var.
Elimdeki karabiber özünü piperine ve sonra da piperidine saflaştırmak için YouTube'a ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Oradan, siklohekzanonun PCC üretimi için son derece yararlı olabileceğini biliyorum.
tekrar söylüyorum, ölçek büyütmek ya da satmak istemiyorum - o günler çoktan geride kaldı. Satmak için elimden geleni yaptım ve şimdi kendime kalıyorum.
Bir gram triptofanı triptamine dönüştürebilsem bile benim için buna değer.
Temelde kendime sadece kök kabuğunu çıkarmak yerine DMT, DET, DPT üretmek için bir yıl verdim, eğer çözebilirsem kendime ömür boyu yetecek kadar DMT yapabilirim...