I
Katılıyorum, doğal varyasyon mümkün ancak sağlam bir fikir oluşturacak kadar beyaz veya sarı görmedim ve Dragonrevolt'un belirttiği şeye yabancı değilim. Satıcıların söylediği şeyleri anlamıyorum, belki o (siz) gibi diğerlerinin anlamasına yardımcı olabilir. Bana daha güçlü nihai ürün ürettiği söylenen "yeni" bir sarı adb-b teklif edildi. Farklı yeni nihai ürünün ne olduğunu sormaya hakkım olduğunu hissediyorum, ancak aynı nihai ürün olmasına rağmen daha güçlü olduğu iddia ediliyor. Bazı açıklamalarda ısrar ediyorum, muhtemelen optik, kiral herhangi bir izole izomer formu, bunun bir 5Br türevi olacağı hipotezini dışladı, yine de aynı olduğunu garanti ediyorlar, bu yüzden birinin diğerinden daha az saf olduğunu veya belki de diğerinin daha az saf türden daha saf olduğunu kabul etmedikçe, gerçekten ürkütücü bir şey itiliyor. Ya da tam tersi değil midir? Bol miktarda kanıt eksikliği karşısında, ikinci derece kafa karışıklığı suçunu kabul etmek zorunda kalıyorum. Yeni, daha iyi bir pmk etil glisidat tozu (mumsu/yağlı değil) hakkındaki benzer anlamsız konuşmalar şüphe uyandırıyor ve kısa sürede bir ilgi konusu ve belki de bir şüpheli veya suç ortağı haline geliyor, ancak bu resmi değil. Aynı cas ve farklı donma noktası mı? Bu bir açıklama gerektiriyor. Sadece ya tağşiş maddelerinin artık eklenmediği ya da safsızlıkların artık yeterince giderildiği sonucuna varılabilir. Asılsız iddialar ve makul bir açıklamanın ötesindeki kanıtlar soruşturmayı zayıflatıyor ve daha fazla ipucu olmadığı için dava soğuyor. Dragonrevolt, sarı ve beyaz adb-b veya adb-b ile ilgili maddeler veya bu tartışmada anlatılan olaylar arasındaki farkı sorumlu bir şekilde nasıl açıklarsınız? Akılda kalıcı ama boş sözlerden daha fazlasını sunduğunuzu gösterirseniz, elbette birileri işinizle ilgilenecektir. Ve rengin ötesinde bir fark olduğunu ya da olmadığını söylemiyorum. Düzgün, ayrıntılı ve metodolojik olarak temellendirilmiş bir açıklama masaya ışık getirirse ciddi ve olumlu bir şekilde şaşırırım.