Yazımı düzenleyemiyorum ancak 10 ml serbest baz amf için 7,743 g saf H3PO4 gerekiyorsa, %85'lik bir çözelti ile (7,743*100)/85 = 9,109 g %85 H3PO4 alırız.
Fosforik asidin yoğunluğu 1,6845 g/cm3 olduğuna göre 5,40 ml'ye mi ihtiyaç vardır?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Prosedürde çözücünün sadece serbest baz bırakmak için buharlaştırıldığını ve bunun da asetonla seyreltildiğini unutmayın, eğer buharlaştırmadan polar olmayan bir madde ile ekstrakt yaparsanız, seyreltme en iyi fikir olmayabilir.
O zaman devam edersem,
Fosforik asidi 1:10 oranında asetonla karıştırmam gerekiyor ve Ph 6'ya ulaşmak için aramıyorum, ancak tüm karışımı ekleyip fosfat amfetamin elde etmek için karıştırıyorum ?
Merhaba! Aurelio'dan Sülfürik Asit ve Nitrik Asit satın aldım. Başlangıçta ticari faaliyet kanıtı istediler ve ben de ona bağımsız bir araştırmacı olduğumu gösteren bir pdf gönderdim. Hepsi bu kadar. Paypal ile ödeme yaptım ve ertesi gün siparişim takip numarası ile teslim edildi. 6 gün içinde elime ulaştı.
amfetaminin serbest bazı, internetten çevrimiçi olarak satın alabileceğim amfetaminoil (a-yağ) ile aynı mı? ve videodaki gibi aynı adımları yapabileceğim anlamına mı geliyor (Al / Hg ile P2NP'den Sentez)
dakika 7:24'te katılırsam (a-oil) ile?
İnternette satılan şey temelde yasadışı olan ve çözücülerle seyreltilmiş amfetamindir. Serbest baz amin miktarı, sahip olduğunuz amf tuzu miktarına eşittir. sülfat, hidroklorür veya fosfat tuzu yapabilirsiniz ve aslında ne kadar az yaptığınızı göreceksiniz