- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
"Benden satın almayın" lakabının gereksiz ve cesaret kırıcı olduğunu düşünüyorum. Bu siteden alışveriş yapan herkes kuralları okumuş olmalı ve bu kurallar satıcıların ve üreticilerin onaylı satıcılar olduğunu açıkça belirtiyor, bu nedenle bunlardan birini gösteren bir pankart sergilemeyen herkes site tarafından satış yapmak için onaylanmamıştır.
Kendimi aptal şapkası verilmiş ve önceden köşeye oturtulmuş gibi hissediyorum.
Kendimi aptal şapkası verilmiş ve önceden köşeye oturtulmuş gibi hissediyorum.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
İnsanların saflığını ve aptallığını hafife alıyorsunuz. Bu tür insanları burada her türlü dolandırıcılıktan korumak istiyoruz.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Mesajda bir sorun yok, ancak ifade kesinlikle şanssız bir ifade, mantıklı insanlar* için bu biraz onursuzca gelebilir. Ayrıca tüm deneyimler, bu tür şeylerin kötü niyetli kişileri caydırmadığını, ancak dürüst olanları kızdırma eğiliminde olduğunu göstermektedir.
*duyarlı insanlar Asya'nın yarısı ve Polonya'nın tamamıdır
*duyarlı insanlar Asya'nın yarısı ve Polonya'nın tamamıdır
- Reaction score
- 30
Size benden satın almayın gibi bir başlık statüsü verilmesini seviyorum, bu da satıcıların ve üreticilerin kim olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Benden satın almayın unvanına sahip bir kişiyle yapılan herhangi bir işlem, açıkça kendi risk ve güveninizdedir.
Bunun yanı sıra, bir kişinin hesabına ne kadar süredir sahip olduğuna bakarım. Burada ikamet ediyor mu ya da üye mi, o zaman burada ne gibi faaliyetleri var. Buradaki profillerin bu bilgileri görüntülemeye açık olması, bir kişiye güvenmeye yardımcı olabilir. Benim gördüğüm kadarıyla hepimiz çoğunlukla dost canlısı yabancılarız.
Sonra kimya yönü var, çok az deneyimi olan veya hiç deneyimi olmayan insanlar diğer sitelerde tamamen aşağılanacaktı. Sadece yeteneklerinin ötesinde sorular sordukları için, burada çok daha bağışlayıcı ve güvenlik, eğitim ve soru soran bir kişiyi dışlamamakla ilgili.
Bunun yanı sıra, bir kişinin hesabına ne kadar süredir sahip olduğuna bakarım. Burada ikamet ediyor mu ya da üye mi, o zaman burada ne gibi faaliyetleri var. Buradaki profillerin bu bilgileri görüntülemeye açık olması, bir kişiye güvenmeye yardımcı olabilir. Benim gördüğüm kadarıyla hepimiz çoğunlukla dost canlısı yabancılarız.
Sonra kimya yönü var, çok az deneyimi olan veya hiç deneyimi olmayan insanlar diğer sitelerde tamamen aşağılanacaktı. Sadece yeteneklerinin ötesinde sorular sordukları için, burada çok daha bağışlayıcı ve güvenlik, eğitim ve soru soran bir kişiyi dışlamamakla ilgili.