Bu yazı çöp.öncelikle formamid ile sıcaklık çok düşük 140-150 amonyum format kullanıyorsanız doğru geliyor ama doğru hatırlıyorsam formamid daha yüksek sıcaklığa ihtiyaç duyar ve ikincisi N-Formilamfetamin sıvı değil katı kütledir ve neden reaksiyon karışımından çıkarmaya çalışıyorsunuz tamamen işe yaramaz adım sadece veriminize zarar verir üçüncü hidroliziniz yanlış 11l hcl kullanıyorsunuz bu delilik 11 kilo N-Formilamfetamin olsa bile miktar 2,5 litre hcl'ye yakın olurdu 11l değil 1:1: 1 molar kütleye göre, hacme göre değil.neden her şeyi bu kadar karmaşık hale getiriyorsunuz Leuckart basit bir reflü hidrolizidir ve sonra bazikleştirilir ve sonra buharla damıtılır hepsi aynı kapta, böylece ekstraksiyon veya çözücü gerekmez bu reaksiyonu hiç yaptığınızdan şüpheliyim ve eğer varsa, dediğiniz gibi yaparsanız veriminiz sıfıra yakındır. tamam herkese mutlu noeller uyuyacağım cehennem gibi sarhoşum
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Ammoina format ile 140 150'de bir leuckart çalıştırırsanız, yine de sadece formamide parçalanacaktır.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetamin hafif sarı yağlı bir sıvıdır
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Çöpe gitti. Leuckart'ımın nesi var bilmiyorum. Reaksiyon süresi 20 saat, sıcaklık: 150-160 C (formamid) ve tüm reaktifler doğru miktarlardaydı. Manyetik karıştırıcım kırıldı ve daha sık karıştırmadım mı, yoksa ne. N-Formil aminim her zaman siyah. Onu yakıyor muyum? Ve baz hidrolizi yaptığımda, çok fazla amonyak gazı çıkmıyor, yani N-formil "aminim" hiç amin değil mi?! Biri bana yardım edebilir mi? P2P miktarım 8 gram + diğer reaktifler.