- Reaction score
- 4
Aşağıdaki maddelere atıfta bulunuyorum:
1. Metonitazen (100x morfin)
2. Protonitazepin (metonitaze ve protonitazen arasında olduğu iddia edilmektedir)
3. Metonitazepyne (bilinmeyen etki)
4. Etometazen (2x fent)
Günde bir torba (2gr) %20 saf sokak uyuşturucusu kullanan bir bağımlı varsayalım. Sorularım şunlar:
1. Eşit güçte bir Çin beyazı üretmek için bu ürünleri ne kadar kesmeliyim?
2. Sıcak noktalardan kaçınmak için bunu güvenli bir şekilde nasıl yapabilirim? (Arı kovanından fentanil sentezi kitabında açıklanan yöntemi deneyen var mı? )
Örneğin metonitazen 100x morfin, yani 50x saf eroindir. Ancak kişi yalnızca %20 saf eroine alışıksa, metonitazen aslında 250 kat daha güçlüdür.
Böylece 1 gr metonitazen 250 gr sokak uyuşturucusu üretebilir mi? Gerçekten bu kadar kolay mı, neden herkes yapmıyor?
Burada bir şeyleri kaçırdığımı biliyorum çocuklar...
Okumak için zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim!
1. Metonitazen (100x morfin)
2. Protonitazepin (metonitaze ve protonitazen arasında olduğu iddia edilmektedir)
3. Metonitazepyne (bilinmeyen etki)
4. Etometazen (2x fent)
Günde bir torba (2gr) %20 saf sokak uyuşturucusu kullanan bir bağımlı varsayalım. Sorularım şunlar:
1. Eşit güçte bir Çin beyazı üretmek için bu ürünleri ne kadar kesmeliyim?
2. Sıcak noktalardan kaçınmak için bunu güvenli bir şekilde nasıl yapabilirim? (Arı kovanından fentanil sentezi kitabında açıklanan yöntemi deneyen var mı? )
Örneğin metonitazen 100x morfin, yani 50x saf eroindir. Ancak kişi yalnızca %20 saf eroine alışıksa, metonitazen aslında 250 kat daha güçlüdür.
Böylece 1 gr metonitazen 250 gr sokak uyuşturucusu üretebilir mi? Gerçekten bu kadar kolay mı, neden herkes yapmıyor?
Burada bir şeyleri kaçırdığımı biliyorum çocuklar...
Okumak için zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim!