- Reaction score
- 2
Benim fikrim:
1. İlacınızı, taşıyıcı substratınızın %5 veya daha az ağırlığına eşit miktarda kuru metanol (veya benzer bir çözücü) içinde çözün.
2. Substratınızı düz bir şekilde yayın ve çözeltiyi bir damlalık, şırınga veya sprey şişesiyle (güvenli bir şekilde yapılabiliyorsa) eşit olarak uygulayın.
3. Malzemenizi bir kaşıkla karıştırın ve ara sıra karıştırarak oda sıcaklığında kurutun.
4. Kuruduğunda, malzemenizi havan ve havaneli veya bir blender ile karıştırın, en fazla yarısı dolu olmalıdır, daha büyük partiler halinde yapmayın.
Bitti. Sizin fikriniz nedir?
1. İlacınızı, taşıyıcı substratınızın %5 veya daha az ağırlığına eşit miktarda kuru metanol (veya benzer bir çözücü) içinde çözün.
2. Substratınızı düz bir şekilde yayın ve çözeltiyi bir damlalık, şırınga veya sprey şişesiyle (güvenli bir şekilde yapılabiliyorsa) eşit olarak uygulayın.
3. Malzemenizi bir kaşıkla karıştırın ve ara sıra karıştırarak oda sıcaklığında kurutun.
4. Kuruduğunda, malzemenizi havan ve havaneli veya bir blender ile karıştırın, en fazla yarısı dolu olmalıdır, daha büyük partiler halinde yapmayın.
Bitti. Sizin fikriniz nedir?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
100 alprazolamı bu şekilde mi kesersiniz, böylece her hap eşit miktarda olur hap başına 2/3 mg sağlamak istiyorum bana gereken tam adımları ve ekipmanı söyleyebilir misiniz ve bu xtc / alprazolam / fentanal için işe yarayacak mı......lütfen ayrıntılı adımları 1 kez daha sağlayın
#zarar azaltma
#zarar azaltma
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Benzer bir kılavuzla yaptım: nitazeni manitol ile çözücü içinde çözdüm, çok iyi karıştırdım ve buharlaşması için +60C fırına koydum, ancak buharlaşmıyorum, fırında 24 saat sonra iki katman haline geldi - üstte turuncu sıvı ve altta tozlar. Bu tabaka ile ne yapılmalı? Sadece hortumla dışarı mı pompalanmalı? Neden buharlaşmıyor?