Tanrı aşkına biraz yardıma ihtiyacım var

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Soğuk paketlerinizin içeriğinde ne yazıyor? Her yere baktım ama amonyum nitrat soğuk paket bulamadım. On yılı aşkın bir süredir üretmiyorlar. Eğer kalsiyum amonyum nitrat ya da üre yazıyorsa işe yaramaz. Amonyum sülfat veya herhangi bir tür amonyum Lewis asidi ile değiştirin.

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Benim sürecimde aşağıdakileri yapıyorum (eğer önemsiyorsanız, önemsemiyorsanız gereksiz bilgiler için özür dilerim)

-Coleman yakıtını ölçün (bunların hepsi yazılıdır ve şu anda yüzde 100 doğru olması için elimde yok ama doğru ölçümleri yazdım)
-soda akıtma şişesine koyun
-amonyumu ölçün, soda şişesine koyun
-Pilleri soyun, korumak için ayrı bir coleman yakıt kabına koyun.
-harmanlanmış pseduo'yu alın, soda akışına yerleştirin
-kül suyunu ölçün, soda akışına yerleştirin
-Lityum alın, soda akışına yerleştirin
-Reaksiyonu çok az miktarda su ile başlatın ve hemen kapatın.
-karışım sert bir şekilde yuvarlanmaya başlayana kadar çalkalamayın, döndürün
-geğirmeden önce mümkün olduğunca uzun süre beklemek
-sallayın, geğirin, tekrarlayın, tüm lityum bronzlaşana kadar devam edin
-pamuk toplarından ve bir dizi kahve filtresinden yeni bir kaba süzün
-sıvıyı sıvı ateşle gazlayın ve "kar yağana" kadar borudan tuzlayın
-beyaz şeyleri filtreleyin ve kurutun

-sonuç kullanılamaz çöp. hepsi amonyum yüzünden mi? bu çöp tozunu alıp yeni bir aşçıya koyabilir miyim ve o zaman çalışabilir mi? yoksa işe yaramaz ve atılması mı gerekiyor?

SauceySockss

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bununla birlikte, soda akışlarıyla birkaç kez felaket yaşadım. kapaklardaki küçük kauçuk contalar, benimkiler kelimenin tam anlamıyla yırtıldı veya kısmen çözüldü ve tüm basınç bir anda serbest kaldığında, bir yanardağ patladı. Bir sefer hariç hepsinde çok dikkat ediyorum ve felaketi önleyebileceğim bir yerde yedek bir kapak bulunduruyorum. bir seferinde üzerime ve garajımın her yerine yakıt püskürttü. Tanrı'ya şükür hiçbir şey tutuşmaya ya da sinirlenmeye karar vermedi yoksa çıtır çıtır olurdum.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Evet, en sevdiğim kamuflaj pantolonumu ve kapüşonlumu mahvettim, bir şekilde üzerime H2So4 sıçradı ve bunu pek düşünmedim. O kıyafetleri bir daha gördüğümde sanki bir güve sürüsü kapmış gibi lime lime olmuşlardı. Elimin arka tarafına bir damla damlattım ve bunu da fazla düşünmedim, bu bir hastalık yarasına dönüştü... H2So4 oldukça kötü... diğer her şey sadece yanıyor ve uzun süre tahriş ediyor. HCl+CaCl2 ile gaz yapmayı henüz denemedim... belki bir dahaki sefere.

Geçen hafta, bir kutu SU-24 (10*240mg) yaptım [bazı garip şeyler fark ettim, detaylandıracağım] ... naptha/toluen yerine doğaçlama tiner kullandım... krankı asetonla durulama zamanı gelene kadar her şey yolundaydı (soğuk, kuru, tabii ki.) Aseton tüm krankı çözdü... ve bunu beklemediğim için tam bir kayıp yaşadım. Neyse ki temiz bir kabın içinde yıkadım ve geriye ne kaldığına baktım. Sonunda .4 kristal buz gibi korkunç derecede küçük bir verim elde ettim - ama bu şimdiye kadar içtiğim en iyi buzdu, eller aşağı. (Meksiko-racemic'e alışkınım)

Dün bir kutu wal-phed (walgreens marka jenerik sudafed) 96*30mg=2.88g PSE - 'red hots'a başladım. İlk başarımı sağladıkları için bu hapları tercih ettim, ancak bunları, SU-24'leri ve walphed 12'leri (20 * 120mg = 2.4g PSE) çalıştırdım veya en azından gaz verdiğimde kar yaptım, bu mutlaka bir şey ifade etmiyor, ancak numune alındığında meth'e başarılı bir şekilde indirgeme olduğunu biliyorum.
Her neyse, bu boku gazladım, her şey yolunda çıktı, ancak SU-24'leri yaptığımda olduğu gibi bu sefer de TÜM krank asetonla durulandığında çözündüğünü fark ettim. Ben de kurumaya bıraktım, topladım ve buradan biraz örnek aldım. Berbattı. Korkunç bir tat, hiç aktivite yok. Şimdi %99 IPA (kuru) ile xtalize etmeye gittim ve asetonla benzer bir ürün elde ettim, kırmızımsı/kahverengi/pembe kirli renk, komik solvent kokusu, berbat tat, nedense çok asidik, en önemlisi... psikoaktivite yok. Bu noktada biraz sinirlendim.

Ben de çizim tahtasına geri döndüm. "Ürünüm" her ne haltsa A/B yapmaya karar verdim. Ayrıca eski yakıtı aldım, gaz verdim, hiçbir şey çökmedi. Ben de reaksiyon püresine geri attım. Hepsini yakıtla birlikte bir kahve değirmenine attım ve mükemmel bir şekilde toz haline getirdiğimden/karıştırdığımdan emin oldum. Bu karışımı düşük/orta dereceli bir ocakta yaklaşık bir saat boyunca ara ara karıştırarak beklettim. Filtrelenen/kurutulan yakıt karışımına 'ürünüm' her neyse onun bazını ekledim. Tüm bu karmaşaya tekrar gaz verdim, bu sefer çökelti çok daha umut verici görünüyordu. Bu yüzden filtre ettim, katı maddeler görmeme rağmen geride hiçbir şey kalmadı. Gazlama kabının içinde de çökelti vardı, onu da asetonla durulayarak topladım. Yani yine "çözünmüş krank?" aseton durulaması ile çalışıyorum. Karışıma biraz %99 IPA katmaya ve hepsini aynı anda xtallize etmeye karar verdim. Şimdi tabağımın üzerinde kurumayı bekliyor. Nasıl çıktığını size haber veririm.

Bu durum hakkında bir fikriniz var mı?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Geç yanıt için özür dilerim...
Peki nasıl çıktı? İyi.... ilk seferinde olduğu kadar boktan. Neden? Tam olarak emin değilim. Daha önce başarılı olduğum jenerik wal-phed 96*30mg 'red hots' kullandım. Bu seferki fark, kış yerine yaz olması ve hapları önceden metanol ile ekstrakte etmememdi. Onları ezip karavana atmaya karar verdim. Asetonla yıkama, SU-24'lerde olduğu gibi tüm krankımı çözdü, ancak bunu buharlaştırdığımda elimde bok kaldı. SU-24'lerde elimde biraz bomba buzu kalmıştı. Ancak bu sefer hiçbir şey yoktu, bu yüzden neyin yanlış gittiğini bilmiyorum.

Gördüğünüz gibi, bunu sağlam bir çalışma yöntemine çevirmeye çalışmak kafamı biraz karıştırdı ve beni hayal kırıklığına uğrattı. Her ne kadar bu yöntemin sanatsal ve doğaçlama özgürlüğünü ve hazırlığını/ulaşılabilirliğini sevsem de... "Sadece RP/I2 yöntemiyle doğru şekilde yapın." ...Daha az tahmin işi. Daha az değişken. Yanlış gidebilecek daha az şey. Kesinlikle daha az tehlikeli ve daha 'yeni başlayan' dostu.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
@SauceySockss Evet, istediğiniz sarı HEET şişeleridir. Çoğunlukla metanol içerirler (biraz sikloheksen veya başka bir şeyle birlikte.) Metanol, haplarınızı temizlemek / çıkarmak için kullanmak istediğiniz şeydir, onlar için evrensel çözücü gibi görünüyor ve deneyimlerime göre her zaman işe yaradı. Elbette, metanolünüzü Mg2SO4 veya başka bir kurutucu ile kurutmak istersiniz. Distilasyon her zaman en iyi seçenektir.

Toluen kaynağına gelince. Gumout marka karbüratör ve jikle temizleyici bulduğum en iyi seçeneklerden biri. İçeriğinde toluen, aseton ve karbondioksit var. Yani, temel olarak sadece püskürtün veya hepsini bir kaba boşaltın ve birkaç kez suyla yıkayın. Tuzlu su/salamura herhangi bir emülsiyonu kırmaya yardımcı olur. Yine, eğer yapabiliyorsanız damıtma en iyi seçenektir.

Frit Buchner Bundan size daha önce bahsetmiş olabilirim, eğer öyleyse özür dilerim. Amonyum nitrat ve su içeren hazır soğuk paketler buldum - doğru olanları! - CVS'den ve sadece CVS'den. Her zaman ve her yerde bulunmuyorlar ama kontrol etmeye devam ederseniz şansınız yaver gidebilir. Bunlar CVS markalı "hazır soğuk paketler." Ne zaman bir yerde görsem hepsini kapıyorum. Muhtemelen geçen yıl ilçemdeki birkaç farklı noktada sadece 3/4 kutuya rastladım. Yani... hala oradalar... sadece bakmalı ve tekrar kontrol etmelisiniz... ve farklı noktaları denemeye devam etmelisiniz...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vay canına, iyi okumaydı. Pek çok iyi araştırmayı belgelemişsiniz. Asetonda yaptığınız her şeyin tadının bok gibi olmasının nedeni denotonyum benzoat bitrex. Bu standart aseton şimdi damıtın ya da büyük paralar ödeyin.
Bunu analitik olarak "%100 asetondan" ne kadar şey damıttığımı biliyorsunuz.

Last edited:

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Evet, bunu gördüm - "%100 aseton" için çok fazla şey bırakılmış... biliyor musun? Bu, muhtemelen kanıksadığım pek çok şey hakkında iki kez düşünmeme neden oluyor. Bu şeylerin bazılarının kuruma ya da her neyse, az ya da çok iyi olduğunu varsayarsak...

Sanırım bu ve dediğim gibi yaz ve kış arasında, tüm içkilerimin neden kaybolup durduğunu biliyorum. Mevsimlerden bahsetmemin nedeni, tabii ki buradaki sıcaklık ve nem farkı. Ayrıca ilk başarımı elde ettiğimde adımlar arasında fazladan biraz zaman geçtiğini eklemeyi unuttum. Huş ağacımı bir şişede yaptım ve filtre edip kuruttum veya doğrudan gaza geçmek yerine reaksiyon yakıtının bulunduğu kapta epsom tuzları ile bekletip kuruttum. Sanırım farklı bir aseton da kullandım - %99 saflıkta bir markaydı ve normalde sabredebileceğimden daha uzun bir süre kurutulup soğutuldu. Gazlama, filtreleme ve yıkama için gereken her şeyi bir sırt çantasında arkadaşımın yanına getirdim, böylece onun önünde yapabildim. Hemen hemen her şeyi arka kapısının eşiğinde yaptım - yani yarısı dışarıda. Bu durumda değişkenin ne olduğundan çok emin değilim - sıcaklık mı, zaman mı yoksa marka mı?

Gaz verdiğimde yakıtın şimdi gördüğüm gibi bembeyaz ve bulanık olmadığını hatırlıyorum. Dibe çöken çok daha büyük çökeltiler vardı. Bunlar hemen süzüldü, sorun olmadı. Ondan sonra asetonla yıkadım ve sadece çok fazla durulandı. Bu yüzden bu sonuçları ilk kez gördüğümde oldukça heyecanlandım çünkü aradığım şeyin bu olduğunu biliyordum. Son zamanlarda kafayı bulabilmemin tek nedeni, daha önce dersimi almış olmam ve geriye ne kaldığını görmek için buharlaştırmak üzere temiz bir kaba yıkamış olmamdı - ki o zaman her şey vardı. Bu SU-24 markasıyla ve yakıt olarak biraz eter içeren tiner kullanarak oldu.

Wal-phed redhot'larla ilgili son başarısızlığım beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı ve sinirlendirdi. Bunun en büyük nedeni, hapları önce çıkarmak dışında, başarılı çalışma sırasında yaptığım şeyi tekrarlamaya çalışmam ve tamamen başarısız olmamdı. Ayrıca elimdeki şirinler beni sersemlettiği için elbette onlar da kafayı bulmak istiyor ve eğer bir ya da iki gram düz d-buz alsaydım sorun olmazdı. Bu yüzden elimde gösterecek bir şey olmayınca açgözlü olduğumu falan düşünüyorlar ve her şeyin parasını ödediğim halde artık gitmek istemiyorlar. Dediğim gibi, muhtemelen gelecekte RP/I2 aşçılarına yöneleceğim, daha az kıpırdama alanı umuduyla, ayrıca muhtemelen EP/PSE için kaynağım olarak biraz ma huang otu, eğer makul miktarda kullanılabilir bir şey bulabilirsem.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Söylemeyi unuttum. Süpermarkette Alum adında bir ürün buldum. Alüminyum amonyum sülfat. SnB amaçlarımız için işe yarayıp yaramayacağını veya bir şekilde amaçlarımız için işe yaramasını sağlayıp sağlayamayacağımızı biliyor muyuz? Eğer öyleyse, nasıl?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Bence alüminyum amonyum sülfat hayır. Vazgeçmemelisiniz, her denediğinizde başarılı ya da başarısız olmayı öğrenirsiniz. Belli ki bunu yapmak istiyorsunuz ve bu değerli ve kayıp bir sanat. Bence bir gazoz şişesinde harika bir uyuşturucu yapmak harika olurdu. Geliştirilebilecek birkaç şey gördüm. Eğer bilimsel kimya okursanız, acs ve reaktif sınıfı kimyasallar satın alıp damıtıyorlar, yani genellikle muhtemelen. Kesinlikle bir çalkala ve pişir için çünkü temizlemiyor olabilirsiniz Tekrar okumam gerekecek, çok fazla

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Demek istediğim, çalkala ve pişir yöntemiyle evli değilim. Sadece şu an için pratik buluyorum. Etrafımda mevcut olanlarla çalışıyorum. Amonyum ihtiyacını uzun vadede, özellikle de şu an için süresiz olarak karşılayamayacağım. Bu yüzden er ya da geç HI rotasından başka bir seçeneğim olmayacak, kibrit kitaplarımı ve I2 şişelerimi stokluyorum. Hala bazı ekipmanlar ve EP/PSE için iyi bir kaynak eksik.

Açıkçası çok uzun zamandır oyalanıyordum. Sonunda herkesle ve her şeyle uğraşmaktan bıktığım ve yorulduğum noktaya geldim ve bir süreliğine ayrılıp kendi işimi yapana kadar hiçbir şey değişmeyecek veya iyileşmeyecek. Bu yüzden biraz ara veriyorum ve intikam için geri dönüyorum. Geçen yıl bu yıl için hazırlıklı olmak istemiştim, ancak herkesin bana söylediği tüm tatlı sözlere inanarak bunu berbat ettim. Burada çok fazla insan nezaketi zayıflık olarak görüyor ve daha başka şeyler, paramla oynayan insanlar, vesaire vesaire. Bıktım artık. Onlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorlar... Sanki yapmam gereken şeyler için onlara muhtaçmışım gibi... Kendi halime bırakıldığımda başarılı olacağımı zor yoldan öğrenecekler. Otobüsü kaçıracaklar, hepsi bu. Üzücü bir hikaye, değil mi? Neyse, gevezelik ettiğim için özür dilerim.

Başarılı ya da başarısız, birkaç farklı şeyin birçok farklı yönü hakkında çok şey öğrendim, elbette bilgi ve deneyim yeni kaplara taşacak. Bu "havlu attığım" anlamına gelmiyor - sadece gelecek nesiller için ve belki de düz dünyadaki en son ve en büyük SnB'er olarak tarihe geçmek için bir yandan da bunu çevirmek için çalışmaya devam edeceğim. Sadece oyalanmayı bırakıp birkaç iyi başarı elde etmem ve elden çıkaracak bir ürünüm olması gerekiyor. Artık geri dönüş almamayı göze alamam... Parasızlık sonunda öyle bir noktaya geldi ki, dediğim gibi, sinirliyim. Şimdiye kadar birkaç kez yatırım yapmak için ihtiyacım olan tüm paraya sahip oldum, ancak bir seferde 20-40 $ 'a aldığımda, onu tutamıyorum. İşte bu haklı öfke, doğru uygulandığında bana fayda sağlayabilir - mevcut durumumu ve arkadaşlarımın gerçekte kim olduğunu yeniden gözden geçirmeme yardımcı olabilir...

Sanırım bu OTC ürünlerinin çoğunun içinde tahmin ettiğimizden, beklediğimizden ve hatta inandırıldığımızdan daha fazla sürpriz var."%100 aseton" ... Evet... siktir git... o resimde kalan her şey bok muydu? - Aseton distilasyonunun tortuları mı? İçeriğin neredeyse 1/5'i gibi görünüyordu. Vay be...