Evet, IV Cat ... tabiri caizse ... kedinin miyavlamasıdır. Muhtemelen düşündüğünüzden çok daha yaygın ve popüler olduğunu söyleyebilirim. Kedi koklamaktan hep nefret etmişimdir. Kokusundan ve tadından nefret ederdim ve içtiğim şeyler cehennem gibi yanardı. Tanıdığım çoğu insan diğer yollara kıyasla bunu tercih ederdi. Muhtemelen tek başına düşünebildiğim en yoğun heyecan/deneyim. Yoğunluk olarak IV kokainle aynı seviyede, ama bence çok daha fazla, ayrıca biraz daha uzun sürüyor, bu yüzden daha da iyi... içine yerleşebilir ve tadını çıkarabilirsiniz. 'Sihir' kaybolmadan önce iki atış için iyidir ve sadece uyarıcıdır. Başka bir deyişle, tolerans hızla kazanılır. Atışınızdan sonra yaklaşık 30 dakika boyunca bir mofo'dan daha yüksek olacaksınız, daha yüksek dozlarda görsel bozulma yaşayacaksınız (.25g ve üstü) .3-.4 gerçekten iyi bir dozdur, daha fazlası ve gerçekten kazanmak için içindesiniz. İçmek ve başınıza sıçratmak için yakınlarda biraz soğuk su bulundurun, belki (bunu yapmayı seviyorum) - o kadar sıcak oluyorum ki su benden buharlaşmaya başlıyor ve başımdan buhar çıkıyor.
Her neyse, yaklaşık 30 dakika sonra inmeye başlayacaksınız ve muhtemelen yapabiliyorsanız o sıralarda yeniden doz almak isteyeceksiniz. İlk acele ettikten sonra bir veya iki saat boyunca hala yüksek olacaksınız, ancak azalır ve umarım çok geçmeden uyku elde edilebilir. İniş çok kötü değil, kokain kadar kötü değil IMO. İniş takımlarının olması gerçekten yardımcı olur. Bir opiat, bir benzo, hatta belki bir tür sakinleştirici - seroquel (ketiapin) ve zyprexa (olanzipin) çarpışma ve endişeyi öldürmek için harikalar yaratıyor ve harika bir deneyim sağlıyor.
Geçmişte, kedi kullanmadan birkaç gün önce kokain kullanırsam, özellikle de IV, deneyimin önemli ölçüde azaldığını fark ettim. Hatta bazıları kendilerine uyuşturucu satıldığını ya da o kadar da iyi olmadığını düşünebilir. GERÇEK tam deneyimi yaşamadan önce bir ya da iki kez damardan kedi kullandım ve bu büyük bir fark yarattı. Bu nedenle, eğer yapabiliyorsanız, kedi kullanımına başlamadan önce kendinize bir mola verin ve bu tavsiyeyi kedi kullanmayı düşünen herkese iletin. Bu neredeyse bir MDMA deneyimi gibidir. Beyninizin güzel, taze, şarjlı ve sihirle dolmaya hazır olduğundan emin olmak istersiniz. Aksi takdirde, tam potansiyeline ulaşamaz ve sadece bir tür israf olur.
Eğer IV'e gidecekseniz, o damarda iyi olduğunuzu bilene kadar "eve göndermezsiniz". Güzel bir bayrak/kayıt defteri alın ve kan alarak test edin, eğer taşarsa... o zaman o boku çarpın ve sevgili hayatınız için tutun! Bu acele etmek ve yavaş yavaş yapmak isteyeceğiniz bir şey değil. Yapmak isteyeceğiniz son şey, yarısına ulaştıktan sonra tekrar kayıt yaptırmak için uğraşmak zorunda kalmaktır. Dozunuzu bilin, bulun ve o lanet şeyi gönderin. Her seferinde yeni bir iğne kullanın ve iyice bağlayın. Kedinin kristalleşmeye başlamayacağı kadar su kullanın, ayrıca şırıngayı kullanmayı zorlaştıracak kadar da fazla değil. 1 ml için .05 g bence iyi bir oran. Yani .5, 1cc'lik bir şırıngaya sığacaktır. Yani .3-.4 yaklaşık 60-80 sent olacaktır. Şırınganıza çekmeden önce çözeltiyi ısıtmak ve tabii ki filtrelemek için bir pamuk kullanmak genel olarak çok yardımcı olur, ancak pamuk olmadan da iyi bir şekilde çekilmelidir. Gerçekten bilmeniz gereken her şey bu kadar.
Güvende kalın ve keyfini çıkarın o7