Ev yapımı ekipmanlar

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Merhaba, son zamanlarda çalışma ve araştırmalarım sırasında ev yapımı ekipman kullanımının neredeyse tamamen gizli laboratuvarlarda kullanıldığını gözlemledim. Ve bu kaynak yetersizliğinden değil, elde edildiğine dikkat çekmeden, bazı durumlarda gizlilik arayan yakın kişilerle / komşularla gizli bir şekilde kullanılmasına izin vermek içindir.
OVxRl7pGm1

Asıl sorum, reaksiyonun gerçekleştiği camın ve geri akışın değiştirilmesi olacaktır. Ev tipi cam ve süpermarket kavanozlarından ekipman oluşturmak için ne gibi seçeneklerimiz olabilir?

Örneğin hipofosforlu yol kullanılarak metilamfetamin sentezi kullanılarak 100 g üretim için

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
İhtiyacınız olan tek şey bir ocak, pişirme şişenizin sorunsuzca sığabileceği uygun boyutta bir tencere (şişenizi ısıtmak için en iyisi yağla doldurun), bulamacın reaksiyona girmesi için uygun boyutta bir cam şişe, bir parça hortum (bir gaz şişesini ızgaraya veya benzerine bağlamak için hortum bence iyidir), pişirme şişesini hava geçirmez şekilde kapatmak için bir tapa (hortumun içine bastırılabileceği boyutta ve oynamadan uygun bir delik ile).
Hortumun içine bastırılabileceği boyutta ve oynamadan) büyük bir balon (kalın sağlam kauçuktan) ve aşamaları yıkamak için birkaç büyük sızdırmaz kap (2 litrelik kola şişeleri veya benzeri)!
Ayrıca, kaynatma işlemi sırasında kazara açılmaya veya hava sızıntısına karşı tıpayı şişenin üzerindeki tüple sabitlemek için bir rulo bant tavsiye ederim.
Son olarak, nihai ürünün içinde çözündüğü suyu mümkün olduğunca yavaş buharlaştırmak için bir (veya birkaç) büyük cam kase.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Basitçe bir beherde veya plastikte yapılabilecek başka ilginç maddeler de vardır. Yukarıdaki yöntem için, kaynama noktası ve asit, mümkün olmasına rağmen, cam ve kapasitör olmadan kullanım için en uygun değildir. Ancak koku zor olacaktır.