Satıcıların sitenizi nasıl kullanmasını sağlıyorsunuz?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Peki bana ödeme yaparlar ve ben de onlar için gönderiyi hazırlar mıyım?

Sitemde hesap açmaları için ödeme yapmalarını mı sağlarım? Yoksa ücretsiz hesap açmalarına izin verip, biri onlardan alışveriş yaptığında küçük bir ücret mi alırım?

Bunu tek seferlik bir ücret mi yoksa aylık bir ücret mi yapmalıyım (hesap satın almak için)

Bunların muhtemelen temel bilgiler olduğunu biliyorum ama bunu daha önce hiç yapmadım.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Her işin kendi sorunları vardır ve bunlardan herhangi birine bir çözümünüz varsa, talep görürsünüz.
İlaç ticaretinde de sorunlar var:
- Sentez Teknikleri
- Reaktiflerin alınması
- Dağıtım.

Her üç sorunu da çözmeye kararlıyız, yakında bu sorunları neredeyse gecikmeden çözebileceğiz.
Amacınız sadece para kazanmaksa ve başkalarının modellerini kopyalıyorsanız, başarı şansınız minimuma iner.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Size doğru cevap verdim. Sorularınızın ne hakkında olduğunu anlıyorum, para kazanmak için çevrimiçi bir ilaç işi başlatmak istiyorsunuz. Bunu yapma arzunuz sadece uyuşturucu ticaretinin kendi başına karlı olduğu fikrinden kaynaklanıyor. Bu bir yanılgıdır. Kullanıcılarımızdan birinin dediği gibi, bu pahalı bir hobidir.
Temel bilgileri kendi başınıza öğrenmek için çaba göstermenizi tavsiye ederim, o zaman yukarıdaki yazıda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
sorularim sadece saticilarin si̇temi̇ kullanmasina nasil i̇zi̇n vermem gerekti̇ği̇ ve para almak i̇çi̇n en i̇yi̇ seçeneği̇n ne olacaği hakkindaydi, sadece parayla i̇lgi̇leni̇yormuşum gi̇bi̇ görünmek i̇stemedi̇m, doğru yaparsam bundan çok şey öğrenebi̇li̇ri̇m

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis sorunuzu yanıtladı, evet.
"Dağıtım" kategorisi ürününüzün ticaretini yapmakla ilgili ve size bir harita falan veremeyiz, çalışmanız ve kendiniz yapmanız gerekiyor, insanlar süreçlerini bir forumda göstermeyecekler, yani orijinal ve güvenli bir seçeneğe.

Her zaman güvenilir pazarları kullanabilir ve bir hesap oluşturabilirsiniz, bu arada, yine de bir test olarak yapmanızı ve ekipleri okumanızı tavsiye ederim.
goodlucky