Amfetaminler için sülfat tuzlarının tercih edilmesinin bir nedeni var mı?

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Asetonu sülfürik asit ile karıştırdım
İçinde hiçbir yabancı madde yok, harika bir ürün

View previous replies…

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Hayır, haklı. Bu beyaz, ip gibi bir şey. Suda çözünmüyor gibi görünüyor. Sülfüriği asetonda yüksek konsantrasyonlarda yeterince uzun süre bırakırsanız kırmızıya da dönüşür.... en azından bende öyle oldu...

View previous replies…

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
98
Tuzlama için Aseton-Sülfürik asit karışımı elde etmeye çalıştığım uzun bir dönem oldu ve mesilat oluşumunu (kırmızı renk ve kötü koku) önlemenin tek yolu dondurucu soğuk aseton ve asit kullanmaktı, ancak azami özen gösterilse bile bir süre sonra (birkaç saat) kırmızıya dönüyordu. Deneyimlerim w2x3f5 'in sülfürik asit-IPA karışımının tuzlama için çok daha iyi olduğunu söylediğini doğruluyor.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Amfetamin mono-Fosfat suda titrasyon yoluyla hazırlanmalıdır, istediğiniz ph 5 ila 6'dır. Monofosfat alkolde hazırlanamaz, çünkü fosforik asit %75 ya da %85 fark etmez, olduğu gibi ya da alkolde baza eklendiğinde, Amph'ın aniden sakıza dönüştüğü ve artık asit almadığı bir nokta gelir. Yani elinizde bir polifosfat karışımı var. Bu sakız kütlesini kurutmak sorun değildir ve sorunsuz bir şekilde kurur ve tüketilebilir ve kötü değildir, ancak mono-fosfat değil.
Polar olmayan bir çözücüde baza su ve ardından seyreltilmiş fosforik asit ekleyerek ve ardından her ikisini de karıştırarak yapılabilen monofosfat, polifosfattan ve ayrıca sülfattan çok daha fazla suda çözünür olma avantajına sahiptir. Bu daha yüksek çözünürlük, daha iyi bir biyo-yararlanım anlamına gelir ve diğer tuzlara göre biraz daha hızlı bir başlangıca sahiptir. Sadece karbonat tuzunun onu geçtiği söyleniyor ama ben hiç yapmayı denemedim.

Şimdi monofosfatı suda yaptığınızda ilk önce sizi rahatsız edecek bir şey oluyor: Fosforik asidi eklerken önce tuzun çözeltiden düştüğünü göreceksiniz ve bu sizi mutlu edecek. Daha fazla asit eklerken aniden tüm tuz -puf! - tekrar kaybolacaktır! Bunun kötü olduğu sülfürik asitten farklı olarak, suda en iyi çözünürlüğe sahip olanı istediğiniz için fosforik asit tuzlarında tam olarak istediğiniz şeydir. Bunu da ph 5 ila 6'da ve suyu ayırıp buharlaştırdıktan sonra elde edersiniz.

Çok fazla asit eklendiğinde ortaya çıkan kırmızı renk, asit veya amfetaminden değil, safsızlıklardan, özellikle de P2P ve işlem sırasında ortaya çıkan hafif bazik safsızlıklardan kaynaklanır. P2P, bazların ve asitlerin varlığında amfoterik olduğu için buhar damıtmalarından ve A/B prosedürlerinden güzel bir şekilde geçer, özellikle bazlarla, aniden çok daha geniş bir ölçüde suda çözünür hale geldiğini söyleyin.
Gerçekten temiz Amfetamin bazı, ne kadar asit eklerseniz ekleyin renk değiştirmez. Burada gördüğüm reaksiyon sonrası protokollerin hiçbiri gerçekten temiz Amfetamin bazı üretmiyor ve bu nedenle renk değişikliği (pembeden kırmızıya) sorunuyla ilgili okuma hiç de sürpriz değil.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Bu, Pharmaceutical Manufacturing Encyclopedia'da listelenen ve alkol kullanılan prosedürle çelişiyor ancak benim tüm pratik gözlemlerime kesinlikle uyuyor. Tuz ayrıca IPA'da H3PO3'teki sudan da kayboluyor, bu da asit eklemeyi bıraktığım zaman oluyor. Ayrıca, bunca yıldan sonra hala yazdığını görmek güzel.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
aseton çok daha iyi çalışıyor, sümüksüz, iyi bir katı tuz ortaya çıkıyor. Ben şahsen 2005 yılında kontrol ettim)))

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
P2p ve renklendirme ile ilgili olarak, destekleyeceğim. bu doğrudur. P2p ve türevlerinin safsızlıkları yan ürünler nedeniyle renk verir, bu aynı zamanda p2np ve p2p sentezleri için de geçerlidir, yüksek vakumda fraksiyonel damıtmadan sonra amin, fazla asit kullanıldığında renk vermez, aminin saf bazı tamamen renksiz ve şeffaftır.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Mono-fosfatı Asetonda yapabilmeniz mümkün, tarif ettiğim yöntemin tek yöntem olduğunu asla söylemedim.
Ama merak için soruyorum, neden "çok daha iyi"? Benim gözümde hangi yöntemin tercih edileceği en fazla kişisel bir zevk meselesidir.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Hazırlama ve izolasyon kolaylığı, amin fosfatlar asetonda çok az çözünür, kolay kurur.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Aseton içindeki amin bazına H2PO4 eklemenin neden monofosfat tuzu VERMEYECEĞİNİ güzel bir şekilde açıklıyorsunuz. Teamin, bir ohosforik asit molekülü ve birkaç amin molekülünden oluşan fosfatlardan oluşan daha çözünmez tuz olarak düşeceğinden, bu tuz ne kadar daha fazla H3PO4 eklerseniz ekleyin daha fazla reaksiyona girmeyecektir.
Monofosfat, bir fosforik asit molekülüne karşılık tam olarak bir amfetamin molekülü anlamına gelir ve bu sizin tarif ettiğiniz yöntemle elde edilemez.

Bunu daha fazla vurgulamayacağım, bu konudaki son yorumum bu, bunun için ne sinirlerim ne de zamanım var, üzgünüm.

en i̇yi̇si̇, i̇yi̇ şanslar ve mutlu pi̇şi̇rmeler! ;)

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Bu yöntemi 2005 yılında kullandım ve mükemmel olduğunu kanıtladım. Olup olmaması sizin bileceğiniz iş. Bu benim ve birkaç laboratuvarın uygulamasıdır. Zorlu yolculuğunuzda iyi şanslar. Monofosfatlar, diğer fosforik ve amfetamin tuzlarının aksine, asetonda çok az çözünürler.

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Konuyu okudum ve söylediklerinizi basit adımlarla gelir elde etmek için,
Elimde 100 ml gibi saf buhar distile Amfetamin bazı olsaydı. Ne kadar çözücüye ihtiyacım var ve ne tür?
H3PO4 kullandığımda aseton işe yaramaz mı ve ne kadar Fosfat asidine damlatmam gerekir?

Birinin kirli çamaşırları yıkamasını istemiyorum, ancak belirli bir örnekle süreci anlamama yardımcı olur, teşekkürler.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Amacınız onu kristalize etmekse, gidip aseton veya metanol ile karıştırabilirsiniz, burada Aseton'u tavsiye ederim, daha sonra sülfürik asit ile tuza damlatın

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Teşekkürler, yani saf bazı 1:1 kuru asetonla karıştırmalı ve ardından PH 5-6'ya ulaşana kadar% 85 H3PO4'ümü damlatmalı mıyım? Ben @OrgUnikum 'un "Polar olmayan bir çözücüde baza su ve ardından seyreltilmiş fosforik asit ekleyerek ve ardından her ikisini de karıştırarak yapılabilen monofosfat, polifosfattan çok daha fazla suda çözünür olması ve ayrıca sülfattan daha fazla olması avantajına sahiptir." yazısını anlamıyorum. Su ve A-Oil'in verimi etkilediğini sanıyordum? Ve ne kadar su?

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Merhaba ve öncelikle bu forumun aktif üyelerine çok teşekkür ederim. Siz olmasaydınız bulunduğum noktaya gelemezdim!
Sorunum: Tam olarak bir parti için yeterli (eski) sülfürik asidim var. Sorun şu ki, zaman içinde sarı bir renk aldı. Bunu kullanabilir miyim? (Şu anda elime yeni bir tane alamıyorum)
Ama bende yeterince fosforik asit var @orgUnicum:

"Polar olmayan bir çözücüde baza su ve ardından seyreltilmiş fosforik asit ekleyerek ve ardından her ikisini de karıştırarak yapılabilen monofosfat, polifosfattan çok daha fazla suda çözünür olması ve ayrıca sülfattan daha fazla olması avantajına sahiptir."

Bana Su:Baz ve Su:pfosforik asit karışım oranını söyleyebilir misiniz? Ayrıca n Hexan var, polar olmayan bir çözücü olarak uygun mu?

Saygılarımla

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Kendi yaptığım ilk parti (muhtemelen değil) amfetamin fosfat ile ilgili başka bir sorum var ve yeni bir konu açmak yerine onu göndermeye karar verdim. P2NP HgCl Yöntemi ile yaptım ve her şey iyi görünüyordu. Amalgam; RM eklendikten sonraki reaksiyon. Yanlış yaptığım tek şey indirgeme sırasında sıcaklık kontrolüydü (sanırım bazen çok ısınmasına izin verdim. Ancak 24 saat sonra 2 güzel katman elde ettim, üsttekini boşalttım ve son parçayı ayırma hunisi ile ayırdım.
Uzun lafın kısası 85 g her neyse elde ettim (10 g P2NP'den). Neyin yanlış gittiğine ve bundan nasıl kaçınabileceğime dair bir fikri olan varsa cevap verirse çok memnun olurum. şu anda amalgam kısmının o kadar da iyi gitmediği ikinci partimi yapıyorum (ilk seferinde işlem sırasında kırılan cofffegrinder ile.
Ayrıca son yazımdaki sorular hakkında bir fikri olan varsa: lütfen bana bildirin .. Pazartesi sabahına kadar üçüncü bir partiyi bitirmek zorundayım çünkü analiz için kaydettim ve en az bir başarılı parti istiyorum.

Şimdiden teşekkürler,
lee

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
İnorganik tuzlardan oluşan bir karışımınız var, bu yüzden aminsiz baz elde etmek için alkali kullandığınıza dair herhangi bir ibare göremiyorum. Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz, bu tehlikeli.

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Hayır, biraz stresli olduğum için bu sadece kısa bir özet olmalı. Viedeoguide'ı takip ettim ve bu forumda bu sentezle ilgili yazıları okumak için saatler harcadım: Tabii ki karışımı bir behere koydum, ~20 bekledim ve sonra ph 11'e ulaşana kadar bir NaOH sülüsyonu ekledim (alkanizasyon olmadan 2 katman elde eder miydim?)
Neyin yanlış gittiğine dair bir fikriniz var mı?

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Buna hangi hatanın neden olabileceği hakkında bir fikri olan var mı? Sentezin hangi adımında hata yaptım?

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Ne yaptığınızı, hangi reaktifleri kullandığınızı, ne gözlemlediğinizi ayrıntılı olarak yazın. küçük bilgi parçaları verirseniz sizi nasıl anlayabiliriz.