Herkese merhaba, ben burada yeniyim. Aranızda deneyimli olanlar, bu efedrin öncülünü evde üretmek için iyi ve etkili bir yöntemi benimle ve ilgilenen diğer kişilerle paylaşabilir mi? Elimde benzaldehit, maya, melas ve alkolik fermantasyon için bir kova var. Bir süredir bilgi topluyorum, bir patenti (US6271008) ve diğer bazı çalışmaları dilime çevirdim, bu süreci merak ediyorum, maalesef bu gelişmiş kimyasal koda aşina değilim, bilginin net bir şekilde verilmesini seviyorum ve bu çalışmaların çoğu bilim adamlarının dilinde yazılıyor, belirli, tutarlı bilgilere ulaşmak zor ve yanlış bir şey yaparak hiçbir şeyi mahvetmek istemiyorum, bu yüzden bu yöntemde deneyimli olanların bana anlayışlı bir ebeveyn gibi adım adım rehberlik etmesini rica ediyorum. Bunun benzer bir tarzda talimatlar halinde basitleştirilebileceğine inanıyorum (tercih edilen örnek şablon):
100 g fenilasetokarbinol elde etmek için (biyotransformasyon yöntemiyle) yapmanız gerekenler:
1) Bir kovaya x mililitre/gram melas ekleyin, ardından (x) gram maya ekleyin
2) 24 saat sonra (x) mililitre/gram benzaldehit ekleyin
vb.
Bana ve gelecekte l-PAC üretmekle ilgilenen diğer kişilere hizmet edebilmesi için bu talimatı doğru bir şekilde tamamlamama yardımcı olabilir misiniz? Yoksa beni çözüme kolayca yönlendirebilecek bir konuyu gözden mi kaçırdım? Bu muammayı basitleştirmeme yardım edin. Selamlar!
100 g fenilasetokarbinol elde etmek için (biyotransformasyon yöntemiyle) yapmanız gerekenler:
1) Bir kovaya x mililitre/gram melas ekleyin, ardından (x) gram maya ekleyin
2) 24 saat sonra (x) mililitre/gram benzaldehit ekleyin
vb.
Bana ve gelecekte l-PAC üretmekle ilgilenen diğer kişilere hizmet edebilmesi için bu talimatı doğru bir şekilde tamamlamama yardımcı olabilir misiniz? Yoksa beni çözüme kolayca yönlendirebilecek bir konuyu gözden mi kaçırdım? Bu muammayı basitleştirmeme yardım edin. Selamlar!