- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Yardım etmek isterdim ancak kapsam çok geniş ve ABD'nin kendisi de çok büyük ve çeşitli. 50 eyalet neredeyse 50 ülke demek. Alaska tek başına büyüklüğüne göre sıralandığında 18. ülke olurdu. KALİFORNİYA TEK BAŞINA TÜM ÜLKELER ARASINDA 5. en büyük ekonomi olurdu! Teksas, Rusya Kanada ya da Fransa'dan daha büyük bir ekonomiye sahiptir. Dea dünyanın korkulu rüyasıdır, kesinlikle hiçbir ana akım yasadışı uyuşturucu reklamı yoktur. Buna rağmen ABD'deki yasadışı uyuşturucu pazarının yılda 750 milyar dolar kadar bir değere sahip olduğu tahmin edilmektedir. Uyuşturucu çevreleri genellikle etnik ve aynı zamanda sıkıdır. Kokainimi alması için siyah bir adam bulmalıyım. Metamfetamin almak için Meksikalı bir Amerikalı gönderiyorum. Şaka yapmıyorum. İnsanları tanıyorum ama beyaz bir adama satmaya karşı mutlak bir kural var. Tanıdığım Kafkasyalılar küçük patatesler. Uyuşturucu piyasasına girip bu bilgiyi alamam. Grupları bulamıyorum, kimseden yorum alamıyorum. O zaman bunu 50 ile çarp.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
Bilmiyorum, batı yakası pek öyle değil. Daha önce de burada farklı bölgelerin kültürel açıdan kesinlikle farklı olduğunu ve farklı maddelere karşı farklı bakış açıları ya da duruşları olduğunu yazmıştım. Tarifiniz kesinlikle bazı Ortabatı bölgelerine veya doğu kıyısına çok benziyor. Batı yakası daha açık, hatta Washington Eyaleti birkaç yıl önce tüm uyuşturucuları bulundurmayı suç olmaktan çıkardı! Reklam veren satıcılar var ve belki yarısı değil ama yine de büyük bir kısmı sokakta kripto alacak.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Elbette katılıyorum. Batı Yakası, ABD'nin geri kalanından farklı bir ülke de olabilir. Suç olmaktan çıkarma ve zarar azaltma politikaları çok daha fazla uygulanıyor. Ben Orta Batı'dayım ve kolluk kuvvetlerinin politikaları ve taktikleri oldukça arkaik. Örneğin, hemen hemen herhangi bir Cns aktif madde satarken yakalanırsanız, yasadışı uyuşturucu satmıyor olsanız bile on yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalırsınız. Sadece sattığınıza inanmanız yeterli ve suçlusunuz. Daha açık olmak gerekirse, size uyuşturucu sattığınıza inandığınızı söyletmeleri yeterlidir. Eğer yasadışı olmayan L-meth satıyorsanız, bunu size söyleme zorunlulukları yoktur. Konuyu nasıl tartışacağınızı bilmiyorsanız, sizi reçetesiz ilaç satmaktan hapse göndereceklerdir