- Reaction score
- 18
Ne demek istediğinizi anlıyorum. İlaç dünyasında yeni değilim. Sentetik ilaç dünyasında yeniyim. Ama satma konusunda değil.
Açıkçası çok temkinliyim. Diğerlerinden de aynısını bekliyorum. Ama doğru temasla çok şey mümkün. O kişinin çabası kesinlikle boşa gitmeyecektir.
Benim için herhangi bir ipucunuz var mı?
A'dan Z'ye bilgi almak için konu açmalı mıyım? Burada zaten SPEED yapmakla ilgili bir video gördüm. Bilgi için güzel. Ben daha çok daha büyük ekipmanlarla deneyim arıyorum. Tabii ki, daha küçük başlamak da istiyorum. ama niyet kendi adına konuşuyor. Sadece MDMA/Ecstasy ve SPEED ile ilgileniyorum.
Yorum için teşekkürler.
Açıkçası çok temkinliyim. Diğerlerinden de aynısını bekliyorum. Ama doğru temasla çok şey mümkün. O kişinin çabası kesinlikle boşa gitmeyecektir.
Benim için herhangi bir ipucunuz var mı?
A'dan Z'ye bilgi almak için konu açmalı mıyım? Burada zaten SPEED yapmakla ilgili bir video gördüm. Bilgi için güzel. Ben daha çok daha büyük ekipmanlarla deneyim arıyorum. Tabii ki, daha küçük başlamak da istiyorum. ama niyet kendi adına konuşuyor. Sadece MDMA/Ecstasy ve SPEED ile ilgileniyorum.
Yorum için teşekkürler.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Örneğin apaandan a-yağ elde etmek gibi büyük ölçekli bir iş yapmak istiyorsanız ve 1000 kg apaanı bir hafta içinde dönüştürmek istiyorsanız şunlara ihtiyacınız vardır:
2 x 1200 kg karıştırıcılı kap
2 x buhar distilasyon seti 200L
1000 kg apaan
1250L fosforik
1000L formamid
350L formik asit
500kg kostik soda
Sanırım 200 bin civarı belki biraz daha fazlasına ihtiyacınız var. Hollanda'da iyi bir yerin haftalık maliyeti 7500/10000 euro civarında. Ve petrolden elde edilen kâr şu anda çok düşük. Petrolün litre fiyatı şu anda 525-600 avro civarında.
Herhangi bir konuda daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa bana mesaj atın, ben de Hollanda'danım
2 x 1200 kg karıştırıcılı kap
2 x buhar distilasyon seti 200L
1000 kg apaan
1250L fosforik
1000L formamid
350L formik asit
500kg kostik soda
Sanırım 200 bin civarı belki biraz daha fazlasına ihtiyacınız var. Hollanda'da iyi bir yerin haftalık maliyeti 7500/10000 euro civarında. Ve petrolden elde edilen kâr şu anda çok düşük. Petrolün litre fiyatı şu anda 525-600 avro civarında.
Herhangi bir konuda daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa bana mesaj atın, ben de Hollanda'danım
- Reaction score
- 4
Lütfen MDMA ile ilgili yardıma ihtiyaç duyan ve yardımcı olacaksa eğitim için bağış yapmaya istekli olan özel DM.