- Reaction score
- 17
8 g NaBH4 soğuk DCM içinde süspanse edildi, 40 ml buzlu asetik asit damla damla eklendi ve çözelti tüm hidrojen evrimi durana kadar karıştırılmaya bırakıldı.
Başka bir rbf'de, 10 g 5-metoksitriptamin DCM içinde çözüldü. Rbf'ye 8 ml trietilamin, 21,2 g formaldehit bisülfit addükt ve 4A elekler eklendi.
Reaktanların yoğunlaşması için rbf 10-15 dakika karıştırılmaya bırakıldı ve ardından daha önce yapılmış olan sodyum triasetoksiborohidrit damla damla ilave edildi.
Bu yaklaşık 24 saat boyunca karıştırılmaya bırakıldı. Reaksiyon, damla damla %15 KOH çözeltisi eklenerek söndürüldü ve sorunsuz bir şekilde kristalleşen ürünü elde etmek için basit bir amin çalışması yapıldı. Sodyum triasetoksiborhidrür kullanarak her zaman %90+ verim elde ederim.
Başka bir rbf'de, 10 g 5-metoksitriptamin DCM içinde çözüldü. Rbf'ye 8 ml trietilamin, 21,2 g formaldehit bisülfit addükt ve 4A elekler eklendi.
Reaktanların yoğunlaşması için rbf 10-15 dakika karıştırılmaya bırakıldı ve ardından daha önce yapılmış olan sodyum triasetoksiborohidrit damla damla ilave edildi.
Bu yaklaşık 24 saat boyunca karıştırılmaya bırakıldı. Reaksiyon, damla damla %15 KOH çözeltisi eklenerek söndürüldü ve sorunsuz bir şekilde kristalleşen ürünü elde etmek için basit bir amin çalışması yapıldı. Sodyum triasetoksiborhidrür kullanarak her zaman %90+ verim elde ederim.
↑View previous replies…
Reaksiyon için hammaddenin triptamin yerine 5-metoksitriptamin olması gerektiğini mi söylüyorsunuz?
- Reaction score
- 161
Hayır yansıtmıyorsunuz! Diğer yorumumu okuyun, bu tam bir saçmalık! Bunun yerine sizi N,N-DMT'den (diğer adıyla DMT) 50 kat daha fazla bayıltan 5-MeO-DMT yaparsınız.
- Reaction score
- 161
Bunun DMT değil 5-MeO-DMT verdiğinin farkındasınız, değil mi?
İddia ettiğiniz gibi prosedürü gerçekten kendiniz denediğinizden şüpheliyim. Bunun yerine yanlışlıkla 5-MeO-DMT yapmış ve bunu fark etmemiş olmanıza imkan yok.
Hadi ama dostum. DMT için triptamine ihtiyacın var. 5-MeO-DMT için özellikle 5-MeO-DMT'deki metoksi grubu nedeniyle 5-Metoksitriptamin kullanırsın...
İddia ettiğiniz gibi prosedürü gerçekten kendiniz denediğinizden şüpheliyim. Bunun yerine yanlışlıkla 5-MeO-DMT yapmış ve bunu fark etmemiş olmanıza imkan yok.
Hadi ama dostum. DMT için triptamine ihtiyacın var. 5-MeO-DMT için özellikle 5-MeO-DMT'deki metoksi grubu nedeniyle 5-Metoksitriptamin kullanırsın...
Kardeşim, sakin ol, sana sorduğumda ne demek istediğimi kesinlikle bilmiyorsun, bu "bu yöntem triptamin yerine 5-Metoksitriptamin ile çalışır, değil mi?"aynı şekilde Hamilton videoda triptamin kullandığını söyledi, ancak çözeltinin triptamin rengi olmadığını gördüm ve bu prosedürü denedim ve işe yaramadı ve aynı prosedürü 5-Metoksitriptamin ile belirttiniz." şimdi açıklığa kavuşturduk? seni kanıtlamalı mıyım !! Hiçbir şey bilmediğin zaman şüpheci olma