- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Tamam, şimdi çok fazla inceleme yaptım ve kokaininizi 70 ° C'nin üzerinde ısıtırsanız kıracağınızı söyleyebilirim. Ancak 60 °C'nin altında kalırsanız kuruma hızını çok artırabilirsiniz. Örneğin, dakikalar içinde bir aseton yıkaması yapabilirim. Sonuç, tüketmek için rahat olacaktır. Önemli olan kısım, kurutulmuş filtreden elde edilen ıslak aseton konkaininizi bir ısıtma plakası üzerindeki bir kırıcıya koymanız gerektiğidir. Kristalleri yönlendirmeye ve ezmeye devam edin, hala hiçbir şey beherin üzerine yapışamaz.
Etanol ile 70 °C'de yıkamayı denedim ve toz ile neredeyse inaktif hale geldi. Yani iki teori var. Görünüşe göre kokain ve etanol 70C'nin üzerindeki sıcaklıklarda birbirleriyle reaksiyona giriyor ve hoş olmayan bir şey oluşturuyor ya da hcl kısmı kırılıyor. Biri nedenini biliyor mu? Ürünüm şekerle kesilebilir mi?
Etanol ile 70 °C'de yıkamayı denedim ve toz ile neredeyse inaktif hale geldi. Yani iki teori var. Görünüşe göre kokain ve etanol 70C'nin üzerindeki sıcaklıklarda birbirleriyle reaksiyona giriyor ve hoş olmayan bir şey oluşturuyor ya da hcl kısmı kırılıyor. Biri nedenini biliyor mu? Ürünüm şekerle kesilebilir mi?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Kurutmayı hızlandırmak istiyorsanız vakum kullanın. Kokaininiz %100 güvenli ve sağlam olacak =) Etanol ve aseton kokain hidroklorürü çok iyi çözer.
Öyle değiller. Saf kokain HCl'nizi yıkarsınız ve sanırım filtrede bazı yabancı maddeler bırakırsınız.
Öyle değiller. Saf kokain HCl'nizi yıkarsınız ve sanırım filtrede bazı yabancı maddeler bırakırsınız.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
c'yi̇ plaka üzeri̇nde isitmak yeri̇ne plakayi 70'e kadar isitin, çikarin, acele etmeyi̇n breakin bbad'i̇n bi̇r bölümünü i̇zleyi̇n, kafanizi tiraş edi̇n sakal birakin sonra kolayi sicak plakaya yapiştirin